Meer duidelijk over de twee 'Kingsman'-films!

Meer duidelijk over de twee 'Kingsman'-films!

Er is veel Kingsmen onderweg.

Met het sterke Kingsman: The Secret Service (2014) en het chaotische Kingsman: The Golden Circle uit 2017 is het boek nog niet gesloten voor de genootschap van geheim agenten die over de gehele wereld opereren, met tot op heden Gary "Eggsy" Unwin (Taron Egerton) voorop. Er komen meer films en zelfs een serie. Hieronder nieuwe details!

Volgens Collider wordt de derde film in de reeks een prequel en de opnames zouden in januari 2019 aanvangen in Londen. De prequel wordt niet een echte actiefilm, maar meer een soort drama waarin de wereldgeschiedenis wordt getoond door de ogen van de Kingsmen. De ondertitel van de film zou volgens Collider "The man who would be Kingsman" zijn.

Maar in 2019 wordt ook een derde deel in de Eggsy-reeks opgenomen. Regisseur Matthew Vaughn schrijft op dit moment het script en de opnames moeten kort na de opnames van de prequel starten, waardoor een release in 2020 voor de hand ligt.

De derde Eggsy-film rondt het verhaal rond dit personage en Harry "Galahad" Hart (Colin Firth) af, maar deze personages zouden daarna wel kunnen terugkeren in de franchise. Zo verschijnt er een tv-serie welke compleet anders zal zijn dan de films.

Kingsman 3 met naar verluidt een belangrijke rol voor Ralph Fiennes staat gepland voor november 2019.



NieuwsFilm

meest populair