Gerard Butler met 'helse buikpijn' in Dominicaans ziekenhuis opgenomen

Gerard Butler met 'helse buikpijn' in Dominicaans ziekenhuis opgenomen

Hij zou zich al dagen niet lekker voelen.

Hollywoodacteur Gerard Butler (Angel Has Fallen, Gods of Egypt) reist al een tijdje de hele wereld over, maar heel vlekkeloos verloopt zijn avontuur niet, want Butler heeft opnieuw een tegenslag te verwerken. Hij is namelijk opgenomen in een Dominicaans ziekenhuis, zo weten lokale media te melden.

De Schotse acteur Gerard Butler (49) zag enkele weken geleden zijn villa in Californië, Amerika, volledig in vlammen opgaan. Hij organiseerde een inzamelingsactie voor de slachtoffers van de bosbranden. Eerder deze maand vertrok Butler naar Haïti, waar hij liefdadigheidswerk verrichte voor een goed doel dat arme kinderen voorziet van eten. Inmiddels verblijft Butler op de Dominicaanse Republiek.

Pech in de Dominicaanse Republiek
Maandag zou Butler in de hoofdstad Santo Domingo in een privékliniek zijn opgenomen, omdat hij al enkele dagen last had van hevige buikpijnen, zo melden diverse Dominicaanse kranten. Butler hoeft waarschijnlijk niet lang in het ziekenhuis te blijven. Hij schijnt diverticulitis, een vrij onschuldige ontsteking in de dikke darm, te hebben. Eerder werd er gevreesd voor blindedarmontsteking.

NieuwsFilm

meest populair