De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Vooral horror!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Into the Forest (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patricia Rozema | Cast: Ellen Page, Evan Rachel Wood, Max Minghella, Callum Keith Rennie | Bekijk de trailer
Een prachtige post-apocalyptische film die goed tot leven gebracht wordt door Ellen Page en Evan Rachel Wood. Zij spelen twee zussen die zich in een verafgelegen huisje in de bossen van Canada bevinden. Als de stroom uitvalt, moeten ze hun levens eigenlijk aanpassen aan de nieuwe realiteit,. Heel gemakkelijk is dat niet, vooral niet als blijkt dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht leek.

Popoz (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martijn Smits, Erwin van den Eshof | Cast: Leo Alkemade, Uriah Arnhem, Pierre Bokma, Dick Carlier | Bekijk de trailer
Totaal over-the-top, is deze politiekomedie. Rechercheurs Ivo en Randy willen alleen maar met vette actie criminaliteit bestrijden. Als ze samen met hun enthousiaste stagiair Coco een gijzeling op 'hun' manier aanpakken, loopt dat uit op een regen van kogels, explosies en lijken. Ze komen daarna op het spoor van de crimineel Mercator, die hen op een gevaarlijk drugskartel wijst dat Amsterdma in haar greep heeft.

Leatherface (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexandre Bustillo, Julien Maury | Cast: Stephen Dorff, Lili Taylor, Sam Strike, Vanessa Grasse | Bekijk de trailer
De Sawyers zijn een gevaarlijke en moordlustige familie uit Texas. Je kent ze misschien wel uit de Texas Chainsaw Massacre. Deze film speelt zich daarvoor af en toont het gezin dat complete doorgeslagen is. De jonge telg van het gezin ontvoert een jonge verpleegster uit het gesticht waar hij gedwongen verbleef. De sheriff, wiens dochter om het leven kwam door de jongen, wil wraak en de tiener wil vooral meer slachtoffers maken.

Escape Room (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Wernick | Cast: Evan Williams, Annabelle Stephenson, Elisabeth Hower, Dan J. Johnson | Bekijk de trailer
Tyler krijgt een ongewoon cadeau van zijn vriendin Christen. Hij gaat samen met vier vrienden naar een Scape Room, waar ze moeilijke puzzels moeten oplossen. Maar als Tyler op een scherm een naakte en geknevelde Christen ziet, realiseert hij zich dat het niet gewoon een normaal spelletje is, maar een wreed spel dat al snel slachtoffers begint te eisen.

A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Schultz | Cast: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige, Sarah Douglas | Bekijk de trailer
Vervolg op de kerstfilm van Netflix vorig jaar. Een jaar nadat Amber Richard hielp de troont e bestijgen, moet het duo gaan trouwen tijdens een speciaal kersthuwelijk. Maar die plannen komen in het geding als Amber aan zichzelf gaat twijfelen. Is ze wel geschikt om koningin te worden? En Richard krijgt te maken met een politieke crisis die het voortbestaan van het hele koninkrijk bedreigt.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Animatie
Angela's Christmas (2018)

Drama
How To Get Over a Breakup (2018)
Manto (2018)

Komedie
Rajma Chawal (2018)


NieuwsFilm

meest populair