Poll

Poll: Meest teleurstellende film van 2018 (tot op heden)

Weer een flinke reeks om uit te kiezen!

door Bram de Groot om 22:30 in Poll
Met Mortal Engines, Aquaman en Bumblebee liggen er nog een aantal films in 2018 op de loer die mogelijk niet gaan voldoen aan de verwachtingen van de liefhebbers. Toch kijken we met de POLL van deze week terug op een aantal films die door velen worden gezien als teleurstellingen.

De geselecteerde titels werden allen wisselend ontvangen, en bij vele filmliefhebbers was er teleurstelling. Zo waren Clint Eastwoods The 15:17 to Paris en Duncan Jones' Mute zeker niet de beste titels van de regisseurs. Ook Ava DuVernay's A Wrinkle in Time was voor velen een teleurstelling en deze verscheen niet eens in de Nederlandse bioscoop. En dan zijn er uiteraard blockbusters als Jurassic World: Fallen Kingdom, Tomb Raider en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald die niet iedereen tevreden konden stemmen.

Succes met stemmen!
Uiteraard hoef je het met de selectie niet eens te zijn. Laat je mening achter op de gebruikelijke plaats. Als je nog andere teleurstellende 2018-titels hebt, laat ze dan ook even achter!32 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Niet alles gezien dus geen stem maar van wat ik heb gezien waren Tomb Raider, Solo, Grindelwald en Venom gewoon leuk/goed. Vooral Venom was top.

Mute was wel een beetje soffig.

Rutherford

Avatar

Gestemd op Mute. 2u van mijn leven verspild.

Mav Damian

Avatar

Mja ik heb alleen Fantastic Beasts gezien en in het algemeen was hij niet teleurstellend, alleen het verhaal vond ik zeer matig. Dus hier kan ik niet stemmen.

GreenHornet

Avatar

Venom is de slechtste film die ik gezien heb...
Heb veel films in deze lijst nog niet gezien.

Philmhuis

Avatar

Ik mis Ocean's 8.. Ik wou bij die film bijna weg lopen.. Zo voorspelbaar.

tk1989

Avatar

Van alle films uit dit lijstje had ik de meeste hoop op Venom. Trailers zagen er tof uit, cast & crew grotendeels geweldig. Maar ze hebben met volle overtuiging een drollenbak van een film afgeleverd. Erg teleurstellende film gezien de mensen die erbij betrokken zijn.

Darthmar

Avatar

Grindelwald viel tegen. Het verhaal was matig en de film traag en te vol met overbodige karakters.


Ereptile

Avatar

Unpopular opinion, maar ik vond Deadpool 2 toch best tegenvallen.

Goku32

Avatar

Ik heb alles gezien in deze lijst, en de meeste hebben teleurgesteld echt heel jammer van 2018 dat deze films niet goed genoeg waren. Venom was wel een vermakelijke film vond ik. Maar van sommige in dit lijstje kon je al weten dat die slecht gingen worden h3laas

Rutherford

Avatar

Ik vind het heel sterk wat Venom presteert. Die opbrengst is fenomenaal. Wetende welke misbaksels Sony ervoor gemaakt had...

Civilian Supreme

Avatar

De meesten waren niet teleurstellend omdat de verwachtingen ervan al niet zo hoog waren. Voor mij Jurassic World wel, ik had bij deze regisseur een veel betere film verwacht, zware domper.

Jan231

Avatar

Jurassic World. Wat een deceptie...

chefry1983

Avatar

Ik heb alleen Jurassic world 2 gezien. Het begin op het eiland was prima en goed te bekijken. In de villa en kelder was het zeer matig en voorspelbaar.
Ik stem dus niet

Serbelanda

Avatar

Hoe kan het altijd zo zijn dat mensen maar één film hebben gezien die tussen zo’n poll staan?Filmliefhebbers?

chefry1983

Avatar

^
Tijd en geld en interesse misschien

Novarellum

Avatar

Ik ben van jongs af aan opgegroeid met spiderman comics, eerste keer venom, uit de Todd McFarlane periode maakte indruk. Zodoende viel voor mij Venom erg tegen. Desalniettemin verheug ik me op Woody Harrelson als Cletus Cassidy.

Decepticon

Avatar

Ik heb ze nog niet allemaal gezien, maar The Predator bij uitstek, wat viel die tegen zeg, allemachtig! Ik had er zo'n goede hoop voor.

En ik ben met Ereptile eens, Deadpool 2 vond ik toch ook best tegenvallen, nog steeds een goede film, maar bij lange na niet zo goed als de eerste film.

Death Wish is voor mij de grootste meevaller van dit jaar, ik verwachtte er helemaal niks van, maar ik was aangenaam verrast.
The Nun vind ik ook erg leuk, prima fIlm in The Conjuring franchise.

Jurassic World Fallen Kingdom en Venom had ik geen hoge verwachtingen en vind ik prima te doen, alleen geen hoogstaanders.

Mute stelde idd weinig voor. Ook Tomb Raider was niet veel soeps, erg vergeetbaar.

Goku32

Avatar

The NUN was een goeie horror film. Deadwish was eindelijk weer eens een leuke film van Bruce, en jurrasic park was niet echt boeiend verwachten er weinig van

Frietgezicht

Avatar

Moet zo lachen om de mensen die op Jurassic World 2 stemmen. Enorme kutfilm maar dat deze mensen na de trailer nog verwachtingen hadden. Ik was na de 1ste trailer al teleurgesteld.

Brein8998

Avatar

Pacific rim 2 was wel écht kut.

Pietjebam

Avatar

Infinity war staat er niet bij.... vond hem niet echt opleven aar de hype

Goov25

Avatar

Voor mij was de grootste teleurstelling van 2018 The Cloverfield Paradox. Wat heb ik uitgekeken naar de nieuwe toevoeging aan Cloverfield, maar wat viel dit niet-spannende chaotische zooitje tegen. Uit deze lijst gekozen voor Fantastic Beasts 2. Ook hier grote verwachting, maar een grote teleurstelling.

Veel films uit dit lijstje waren idd niet zo bijzonder (zoals Deadpool 2, The Equalizer 2, Pacific Rim 2), maar daar verwachtte ik ook niet veel van..

Tycho Nestoris

Avatar

Mute voor mij. Moon blijft een fantastische film en elke keer hoop je dan toch dat Duncan Jones weer iets goeds maakt, maar helaas...

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Moet zo lachen om de mensen die op Jurassic World 2 stemmen."
Over deze film gesproken. Ik heb genoten van je review, wat een zeer groot contrast is kwa belevenis tov Ereptile.

Effie

Avatar

Ik heb ze ook niet allemaal gezien, wel een hoop, maar zonder de rest te kijken is allang duidelijk dat Jurassic World Fallen Kingdom voor mij de winnaar is van deze wedstrijd! Gefeliciteerd!

@Goku32: Maar op welke film heb je nu gestemd?

@Rutherford: Het gaat er niet om wat een film presteert of opbrengt, het gaat er om of je er van genoten hebt. Een kutfilm zoals Huisdiergeheimen (Secret life of pets) heeft ook veel geld opgehaald maar was natuurlijk het meest verschrikkelijke wat de mensheid heeft voortgebracht. Nouja na Hitler dan...

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Tomb Raider was shit , Solo a star wars movie was ook niet te doen deathwish is een slappe horror film, en Jurassic Park was teleurstellend. Pacific rim voorspellend.

Shifty777

Avatar

Van een hoop films had ik geen verwachtingen zoals Skyscraper, sommige films waren wel 'okay' zoals Solo. Maar ik hoopte dat The Predator met Shane Black op zijn minst vermakelijk zou worden. De grootste en meest teleurstellende rommel die ik dit jaar gezien heb, onbegrijpelijk dat zo'n talentvolle regisseur zoiets kan maken. Lang geleden dat ik zo kwaad de bioscoop uit ben gekomen na een film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair