Bekroonde musical 'Dear Evan Hansen' wordt verfilmd door topteam

Bekroonde musical 'Dear Evan Hansen' wordt verfilmd door topteam

Ik probeer iets te zeggen, maar niemand lijkt me te horen.

Filmstudio Universal Pictures heeft de rechten gekocht van de musical Dear Evan Hansen. Binnenkort moet er dus een filmversie van deze succesvolle Broadway-show in de bioscopen verschijnen. Er zijn ook nog eens een aantal interessante namen bij het project betrokken.

The Hollywood Reporter weet te melden dat filmmaker Stephen Chbosky (Wonder, The Perks of Being a Wallflower) is benaderd voor de regie. Het getalenteerde duo Benj Pasek en Justin Paul, dat eerder de liedjes schreef voor de musical, is ook bij deze verfilming betrokken. Eerder maakten zij ook de muziek voor The Greatest Showman en La La Land. Hoofdrolspeler Ben Platt zou ook in gesprek zijn met Universal.

Over Dear Evan Hansen
De musical Dear Evan Hansen ging in december 2016 in première en gaat over een eindexamenscholier met een sociale angststoornis die maar moeilijk vrienden kan maken. Na de zelfmoord van een klasgenoot probeert hij een band te krijgen met diens familie door te beweren dat hij goed bevriend was met hun zoon. Tot nu toe won de voorstelling al zes prestigieuze Tony Awards.



NieuwsFilm

meest populair