[Gerucht] 'Birds of Prey' zal 'Suicide Squad' deels negeren; geen Joker

[Gerucht] 'Birds of Prey' zal 'Suicide Squad' deels negeren; geen Joker

Enige continuïteit schijnt de studio niet belangrijk te vinden.

Als deze nieuwe geruchten mochten kloppen, dan zal Harley Quinn (Margot Robbie) een kleine metamorfose ondergaan in Birds of Prey. Insiders melden onder meer dat Harley Quinn geen tatoeages meer zal hebben in de aankomende film van regisseuse Cathy Yan.

Harley Quinn was ongetwijfeld één van de hoogtepunten in Suicide Squad (2016). Het is dan ook niet vreemd dat zij één van de sleutelpersonages van DC's filmuniversum wordt. Toch was er ook kritiek op het personage. Zo reageerden fans verdeeld op de tatoeages en teksten die Quinn op haar lichaam had - overigens net zoals haar liefje de Joker (Jared Leto), die waarschijnlijk ook niet in de film zit.

Tatoeages worden verwijderd
Regisseuse Cathy Yan zou nu hebben besloten om de tatoeages niet meer te gebruiken. Op het kantoor van filmstudio Warner Bros. zouden inmiddels ook al ontwerpschetsen rondgaan van deze nieuwe look. Walter Hamada, een van de grote bazen bij DC, schijnt zich niet zo te bekommeren om de continuïteit binnen de filmreeks en zou filmmakers juist aanmoedigen om vooral hun eigen creatieve keuzes te maken.

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, zoals de film eigenlijk voluit heet) moet begin 2020 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair