Algemeen

[Gerucht] 'Birds of Prey' zal 'Suicide Squad' deels negeren; geen Joker

Enige continuïteit schijnt de studio niet belangrijk te vinden.

door Jeffrey Kouters om 12:53 in Algemeen
Als deze nieuwe geruchten mochten kloppen, dan zal Harley Quinn (Margot Robbie) een kleine metamorfose ondergaan in Birds of Prey. Insiders melden onder meer dat Harley Quinn geen tatoeages meer zal hebben in de aankomende film van regisseuse Cathy Yan.

Harley Quinn was ongetwijfeld één van de hoogtepunten in Suicide Squad (2016). Het is dan ook niet vreemd dat zij één van de sleutelpersonages van DC's filmuniversum wordt. Toch was er ook kritiek op het personage. Zo reageerden fans verdeeld op de tatoeages en teksten die Quinn op haar lichaam had - overigens net zoals haar liefje de Joker (Jared Leto), die waarschijnlijk ook niet in de film zit.

Tatoeages worden verwijderd
Regisseuse Cathy Yan zou nu hebben besloten om de tatoeages niet meer te gebruiken. Op het kantoor van filmstudio Warner Bros. zouden inmiddels ook al ontwerpschetsen rondgaan van deze nieuwe look. Walter Hamada, een van de grote bazen bij DC, schijnt zich niet zo te bekommeren om de continuïteit binnen de filmreeks en zou filmmakers juist aanmoedigen om vooral hun eigen creatieve keuzes te maken.

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, zoals de film eigenlijk voluit heet) moet begin 2020 in de bioscopen verschijnen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Tis toch al een zooitje, dus waarom ook niet? :P

Master Of Films

Avatar

Duidelijk dat Hamada de DC Snyderverse niet ziet zitten. Ik heb het idee dat deze man een correction course op DC gaat uitvoeren. Dat gaan we nog niet merken met Aquaman, die stamt nog uit de Geoff Johns periode. Maar Hamada heeft met Wonder Woman 1984 en Birds of Prey wel veel meer invloed gekregen.

TheBatman

Avatar

Zolang de films beter worden, boeit de continuïteit mij weinig

Mas7

Avatar

Wat maken ze daar een tyfuszooitje van.

Ik vond het personage Harley goed verfilmd, maar slecht uitgewerkt

Bij veel grappen had ik zoiets van: oké...suicide Squad was echt een flinke teleurstelling

Vleeshaak

Avatar

Zolang de film maar goed is, boeit het mij niks.

nieuwslaatste nieuws

meest populair