Celebrity

Scott Eastwood overleeft onverwachtse ontmoeting met orka's

Leuk, maar mogelijk levensgevaarlijk.

door FilmTotaal om 11:41 in Celebrity
De Amerikaanse acteur Scott Eastwood (Pacific Rim: Uprising, Suicide Squad) beleefde woensdag een bijzonder moment toen hij samen een vriend een tweetal orka's tegenkwam tijdens een vaartochtje met een rubberbootje. Hoewel hij zichtbaar genoot van de dieren, waarschuwen zijn fans op Instagram dat deze ontmoeting weleens heel anders af had kunnen lopen.

Scott Eastwood (32) is op dit moment samen met een vriend op vakantie in Mexico. Afgelopen woensdag streken de twee neer bij een afgelegen strand om wat te gaan eten en te drinken. Toen ze plotseling twee orka's in het water zagen, besloten de twee snel een bootje te pakken en naar de dieren toe te varen. Op Instagram deelde Eastwood beelden van dit bijzondere moment.

Levensgevaarlijk
Toch is niet iedereen even gelukkig met de actie van Eastwood en zijn reispartner. Op Instagram reageren sommige fans zelfs geschrokken. "Dit is levensgevaarlijk. Orka's zijn echte jagers en zijn mensen niet gewend", schrijft iemand bezorgd onder de video. Gelukkig leven Eastwood en zijn vriend nog. Na hun ontmoeting met de orka's zijn ze naar een bar gegaan om bier te drinken.NieuwsFilm

meest populair