Celebrity

Scott Eastwood overleeft onverwachtse ontmoeting met orka's

Leuk, maar mogelijk levensgevaarlijk.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 11:41 in Celebrity
De Amerikaanse acteur Scott Eastwood (Pacific Rim: Uprising, Suicide Squad) beleefde woensdag een bijzonder moment toen hij samen een vriend een tweetal orka's tegenkwam tijdens een vaartochtje met een rubberbootje. Hoewel hij zichtbaar genoot van de dieren, waarschuwen zijn fans op Instagram dat deze ontmoeting weleens heel anders af had kunnen lopen.

Scott Eastwood (32) is op dit moment samen met een vriend op vakantie in Mexico. Afgelopen woensdag streken de twee neer bij een afgelegen strand om wat te gaan eten en te drinken. Toen ze plotseling twee orka's in het water zagen, besloten de twee snel een bootje te pakken en naar de dieren toe te varen. Op Instagram deelde Eastwood beelden van dit bijzondere moment.

Levensgevaarlijk
Toch is niet iedereen even gelukkig met de actie van Eastwood en zijn reispartner. Op Instagram reageren sommige fans zelfs geschrokken. "Dit is levensgevaarlijk. Orka's zijn echte jagers en zijn mensen niet gewend", schrijft iemand bezorgd onder de video. Gelukkig leven Eastwood en zijn vriend nog. Na hun ontmoeting met de orka's zijn ze naar een bar gegaan om bier te drinken.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Zolang je ze niet aanvalt doen Orka's volgens mij in eerste instantie niets. Nieuwsgierigheid van die dieren is hoger dan hun agressie lijkt me.

Baba Yaga

Avatar

Dit is natuurlijk levensgevaarlijk maar een orka in het wild heeft volgens mij nog nooit een mens aangevallen. In gevangenschap is dat wel anders. Daar vallen ze met regelmaat hun trainers aan. Het zijn zeer intelligente dieren en in gevangenschap worden ze depressief en agressief. Een teken hiervan is dat hun rugvinnen gaan hangen. De rugvin van mannetjes staat in het wild rechtop. Slecht bij 1 procent van de in het wild levende dieren wordt een rugvin gezien die op zij hangt. Bij mannetjes in gevangenschap is dit 100 procent. Blackfish is een hele goede documentaire hierover.

KeesjeNL

Avatar

Ik reed vandaag met de fiets langs 2 levensgevaarlijke meeuwen, een bijzonder en emotioneel moment. Mijn fans waarschuwde mij wel later dat deze ontmoeting weleens heel anders had kunnen aflopen..

Scheerzeep

Avatar

@KeesjeNL

Wellicht nemen we dit nieuws ook nog mee. Dank voor het delen van dit krachtige, aangrijpende verhaal.

Sunspot

Avatar

WAt een bullshit man, dat wist die Scott dus ook.

Orca's vallen mensen niet zomaar aan, zeker niet in het wild, maar juist wanneer ze gevangen zijn, zijn genoeg voorbeelden van.

Orca's zijn het meest intelligent zowat in de oceanen.

Wat een bullshit bericht. Tuurlijk kan er wat gebeuren, maar die kans is verwaarloosbaar en dat wist die SCott ook wel, enneem aan dat ze instructies hebben gekrgen over wat wel en niet te doen etc.

Fuck dit. :).

nieuwslaatste nieuws

meest populair