Algemeen

'Sicario 2'-regisseur knalt verder met Tom Clancy-verfilming 'Without Remorse'

Michael B. Jordan speelt de hoofdrol in de actie-thriller van Paramount Pictures.

door Zilko Tarici om 13:45 in Algemeen
Stefano Sollima (Sicario: Day of the Soldado) is ingehuurd om de regie op zich te nemen van Tom Clancy-verfilming Without Remorse voor Paramount Pictures. Michael B. Jordan (Black Panther) zal de film produceren en tevens de hoofdrol spelen van agent John Clark, een ex-Navy Seal die nu voor de CIA werkt. Het personage maakte zijn opwachting in wel 17(!) boeken van Clancy, en geldt als een ruwere versie van de bekendere Clancy-held Jack Ryan.

Het boek Without Remorse speelt zich af in 1971 en laat zien hoe navy Seal John Terrence Kelly (die later zijn naam verandert in John Clark) terugkeert uit Vietnam. Hij wordt ingehuurd om oorlogsgevangenen te bevrijden en kan daarbij ook wraak nemen op de drugsdealers die zijn geliefde hebben verkracht, gemarteld en vermoord.

Er zijn door de jaren heen meerdere pogingen gedaan om de boeken over Clark te verfilmen, maar het kwam er uiteindelijk nooit van. Afgelopen september tekende Jordan echter voor de hoofdrol en productie in zowel Remorse als het later te verschijnen Rainbow Six.

Akiva Goldsman, Josh Appelbaum en Andre Nemec zullen de film samen met Jordan produceren. De rol van Clark werd in eerdere films over Jack Ryan gespeeld door Willem Dafoe en Liev Schreiber.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

donniebrasco

Avatar

Neh! Sicario 2 was 'n tegenvaller....

nieuwslaatste nieuws

meest populair