'21 Jump Street' krijgt een reboot

'21 Jump Street' krijgt een reboot

Tiffany Haddish en Awkwafina zullen naar alle waarschijnlijkheid de hoofdrollen spelen.

Tiffany Haddish (Girls Trip) en Awkwafina (Crazy Rich Asians) zullen naar alle waarschijnlijkheid de hoofdrollen spelen in een reboot van de 21 Jump Street-franchise voor Sony Pictures.

Phil Lord en Chris Miller gaven de iconische tv-serie uit de jaren '90 eerder een opfrisbeurt in de vorm van twee komische films met Jonah Hill en Channing Tatum. In de nieuwe versie zal Haddish een politieagent spelen die undercover gaat als een lerares en moeder van een nieuwe leerling. Awkwafina wordt beoogd voor de rol van een jongere politieagent.

Rodney Rothman (scenarist van 22 Jump Street) zal de film regisseren en een script oppoetsen dat eerder werd geschreven door Broad City-scenaristen Lucia Aniello, Paul W. Downs. en Lizzie en Wendy Molyneux (Bob's Burgers). De eerdere twee Jump Street-films, waarin de hoofdrollen werden gespeeld door de eerder genoemde Hill en Tatum, waren wereldwijd goed voor een opbrengst van bijna 400 miljoen dollar. Het is nog onbekend wanneer de reboot de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair