Gave posters 'Shazam!' en 'X-Men: Dark Phoenix'!

Gave posters 'Shazam!' en 'X-Men: Dark Phoenix'!

De superheldenfilms van 2019 laten van zich horen.

Met de trailer van Avengers 4 en Spider-Man: Far From Home dit weekend op het programma is het weer eens één en al Marvel Studios die de aandacht vraagt. En waarschijnlijk ook terecht. Toch laat ook de concurrentie van zich horen. Zo zijn er van Shazam! twee posters verschenen en van X-Men: Dark Phoenix één affiche. Check deze hieronder!

X-Men: Dark Phoenix
Als eerste die van de vermoedelijk laatste X-Men sagafilm in de huidige reeks. Het betreft een affiche dat verscheen tijdens Comic-Con in Brazilië. Op de comic-achtige "one-sheet" zien we Jean Grey, Professor X en Magneto. Eigenlijk stond X-Men 7 gepland voor afgelopen november, maar werd vervolgens verplaatst naar februari en toen naar juni.

Bekijk de afbeelding
Shazam!
Van DC's Shazam! verschenen er zelfs twee posters. Het eerste affiche hieronder is een bioscoopposter die duidelijk laat zien dat de superheldenfilm bijzonder humoristisch moet gaan worden.

Bekijk de afbeelding
Onderstaande tweede poster van David F. Sandbergs Shazam! werd tijdens de Comic-Con Experience Brazil gelanceerd, met daarop naast held Shazam ook Billy Batson (Asher Angel). Er werd tevens een tweede trailer verwacht, maar deze verschijnt pas in het nieuwe jaar. Vanaf begin april in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair