Algemeen

Gave posters 'Shazam!' en 'X-Men: Dark Phoenix'!

De superheldenfilms van 2019 laten van zich horen.

door Bram de Groot om 09:47 in Algemeen
Met de trailer van Avengers 4 en Spider-Man: Far From Home dit weekend op het programma is het weer eens één en al Marvel Studios die de aandacht vraagt. En waarschijnlijk ook terecht. Toch laat ook de concurrentie van zich horen. Zo zijn er van Shazam! twee posters verschenen en van X-Men: Dark Phoenix één affiche. Check deze hieronder!

X-Men: Dark Phoenix
Als eerste die van de vermoedelijk laatste X-Men sagafilm in de huidige reeks. Het betreft een affiche dat verscheen tijdens Comic-Con in Brazilië. Op de comic-achtige "one-sheet" zien we Jean Grey, Professor X en Magneto. Eigenlijk stond X-Men 7 gepland voor afgelopen november, maar werd vervolgens verplaatst naar februari en toen naar juni.


Shazam!
Van DC's Shazam! verschenen er zelfs twee posters. Het eerste affiche hieronder is een bioscoopposter die duidelijk laat zien dat de superheldenfilm bijzonder humoristisch moet gaan worden.


Onderstaande tweede poster van David F. Sandbergs Shazam! werd tijdens de Comic-Con Experience Brazil gelanceerd, met daarop naast held Shazam ook Billy Batson (Asher Angel). Er werd tevens een tweede trailer verwacht, maar deze verschijnt pas in het nieuwe jaar. Vanaf begin april in de bioscoop.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Toch heb ik best wel zin in Shazam, juist omdat ie zo anders is dan de rest van t DCU.

MisterMarvel

Avatar

Alles is anders in het DCU. Dat is voor mij juist net het probleem. Dit ziet er ook weer triest uit.

Legally Blonde achtige poster

NieuwsFilm

meest populair