Video

Humor: Deadpool is een Nickelback-fan..

Deze PG-13 insteek lijkt maar één doel te hebben: aansluiten bij de Avengers.

door Bram de Groot om 10:35 in Video
Morgen verschijnt in de States de Deadpool 2-rerelease Once Upon a Deadpool. Ter promotie is een nieuwe clip onthuld waarin Ryan Reynolds' Merc with a Mouth een onderonsje heeft met zijn voornaamste nieuwe tegenspeler in de kindvriendelijkere versie.

Dit is uiteraard acteur Fred Savage die zijn personage uit The Princess Bride (1987) op een creatieve manier invult. DP en zijn gijzelaar hebben een gesprek over Nickelback. Savage geeft aan weinig te zien in een van de meest succesvolle Canadese bands. Deadpool blijkt echter fan en somt wat feiten op. Het doet ze uiteindelijk samen een nummer van Nickelback zingen.

Overduidelijk is dit weer een hoop ogenschijnlijke onzin, maar wat wel duidelijk wordt is dat Deadpool (lees Reynolds) op de PG-13 tour is om Disney te overtuigen hem niet te Decimation-en als Marvel Studios aan de slag gaat met de integratie van X-Men personages in het grotere Marvel Cinematic Universe. In de promo-clip 'Respect the Back' wordt zelfs open kaart gespeeld op dit punt.


Vanaf 12 december draait Once Upon a Deadpool voor twee weken in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen. In Nederland komt de film naar verwachting op 1 januari uit, enkel in Pathé.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

Briljant zoals er weer in bovenstaand artikel een conclusie wordt getrokken die werkelijk nergens mee gestaafd wordt. Kan het niet zo zijn dat ze een pg-13 versie gemaakt hebben om een goed doel financieel te steunen?

nieuwslaatste nieuws

meest populair