Algemeen

Tijdreizen bevestigd in 'Avengers: Endgame'?

Wat deed Scott Lang bij de deur?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Een paar dagen geleden zoomden we in op de beelden die te zien zijn in de trailer voor Avengers: Endgame. Toch duiken er de afgelopen dagen nieuwe details op. Een van de opvallendste nieuwe details is dat de trailer hoogstwaarschijnlijk tijdreizen bevestigd. Er volgen nu mogelijk spoilers.


Gelijk na de release van Avengers: Infinity War werd er gesuggereerd dat de Avengers terug in de tijd gaan om Thanos te stoppen. Meerdere personen hebben de trailer voor Endgame bestudeerd en daaruit blijkt dat de allerlaatste scène met Scott Lang de voornaamste hint bevat naar tijdreizen.


De beelden die Steve Rogers (Chris Evans) en Black Widow (Scarlett Johansson) op het scherm zien, blijken archiefbeelden te zijn. Rechtsboven in het scherm staat namelijk het woord 'Archive' en daarvoor staat hoogstwaarschijnlijk het jaartal 1983.


Maar waarom zou Scott Lang in 1983 naar de locatie gaan? Dit valt te verklaren op basis van een scène (zie onder) uit Ant-Man uit 2015. Lang wordt in die film naar een oude opslagruimte van Howard Stark gestuurd. Als hij daar arriveert blijkt het geen verlaten schuur te zijn, maar dezelfde Avengers-basis als we zien in de Endgame-trailer. Mogelijk laat Scott Lang in 1983 een boodschap achter in de hoop dat de beelden in de toekomst worden gezien.


Een andere hint naar tijdreizen is dat Captain America zijn pak uit The Winter Soldier draagt in een van de scènes. Uiteraard kunnen de beelden bedrog zijn. In de trailer van Infinity War waren namelijk ongebruikte beelden te zien, of beelden opzettelijk gemaakt voor de trailer. Check hieronder nogmaals de trailer:8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Philmhuis

Avatar

Vergeten jullie niet de bron te vermelden: Youtuber Josh Lucas - the Den of Nerds: https://www.youtube.com/watch?v=AHUiyNQSZ5Y

chefry1983

Avatar

Wat een info allemaal. Laat het speculeren maar beginnen

Mav Damian

Avatar

Scherp gezien, maar dat ze terug in tijd gaan was al lang gehint.

Ninsh

Avatar

Black Widow zegt het letterlijk hé?

Merkte en hoorde het GELIJK. ;) Haar zin op dat moment: That's the front door.

Je kan het letterlijk nemen zoals het ook is. Maar het betekend ook: Dat is de voordeur naar alles ;) En dat klopt ook.

Guyon2002

Avatar

@Philmhuis, hier is nou niet echt één bron voor. Honderden fan sites en mensen die trailers over-analyseren hadden dit al veel eerder gezien

Lord Bono

Avatar

Knap hoor! Dat was al meteen bekend in duizenden filmpjes die kort na de trailer zijn uitgekomen.

Philmhuis

Avatar

@Guyon2002.. Nee, het is de laatste week(?) al vaker gebeurd dat deze site min of meer 1-op-1 een Nederlandse vertaling / verduidelijking geeft van the Den of Nerds.. Het kan niet dat Den of Nerds hun hoofdbron is.

Goddess_of_Loki

Avatar

Oud nieuws, herinneren jullie die uitgelekte foto's niet meer van 2017? Thor met lang haar, Loki en Tony in de Stark Tower. Daar is iig iets opgenomen toen, wat.. We zullen zien.

NieuwsFilm

meest populair