Featured

De rest van de topfilms die Netflix in december toevoegt

Vijf titels.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:36 in Featured
Netflix heeft vandaag een hele waslijst aan films aangekondigd voor de eerste helft van de maand. Aangezien het er zoveel zijn, en we niet elke film daarvan de moeite van het uitlichten waard vinden, hebben we de opzet van deze maandpreview iets gewijzigd. Helaas warden er maar vijf films aangekondigd.

Springsteen on Broadway (16 december)
Regie: Thom Zimny | Cast: Bruce Springsteen, Patti Scialfa | Bekijk de trailer
Springsteen on Broadway is een akoestisch solo-optreden van Tony Award, Academy Award en 20-voudig Grammy Award winnaar Bruce Springsteen. Op basis van zijn bestseller en autobiografie Born to Run, presenteert hij met zijn gitaar en piano zijn zeer persoonlijke verhaal. Netflix laat het laatste optreden zien.

Shutter Island (19 december)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Max von Sydow | Bekijk de trailer
Briljante film van Martin Scorsese. Marshal Teddy Daniels reist samen met partner Chuck naar Shutter Island. Dat is een door water omringd ziekenhuis voor de mentaal gestoorden. Ze moeten daar de verdwijning van Rachel Solando onderzoeken, een dame die haar drie kinderen vermoord heeft. Tijdens het onderzoek spreken de twee met Dr. Cawley en rijst het vermoeden dat niet alle informatie gedeeld wordt...

Mona Lisa Smile (19 december)
Regie: Mike Newell | Cast: Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles, Maggie Gyllenhaal | Bekijk de trailer
Katherine Watson verlaat in 1953 haar vriend. Ze gaat lesgeven op een universiteit voor vrouwen. Ze wil hen zelfvertrouwen geven voor de toekomst en helpen succesvol te zijn in het leven. Een vrouw kan immers meer dan alleen huisvrouw worden. Daar gelooft ze heilig in en dat maakt ze heel duidelijk!

Bird Box (21 december)
Regie: Susanne Bier | Cast: Sarah Paulson, Rosa Salazar, Sandra Bullock, David Dastmalchian | Bekijk de trailer
Een mysterieuze kracht maakt dat grote delen van de mensheid uitsterven. Als je de mysterieuze kracht ziet, pleeg je zelfmoord. Malorie vindt hoop, liefde en een nieuw begin in deze chaos. Maar dat valt uiteen als ze met haar twee kinderen moet reizen naar de enige plek waar ze opnieuw kunnen beginnen. Makkelijk is dat niet, want de reis duurt twee dagen. Die ze met een blinddoek moeten afleggen.

Ratatouille (21 december)
Regie: Brad Bird, Jan Pinkava | Cast: Patton Oswalt, Ian Holm, Lou Romano, Brian Dennehy | Bekijk de trailer
Heerlijke Pixar-film die draait om de rat Remy. Hij droomt ervan chefkok te worden, al hoopt zijn familie dat hij dat niet doet. In Parijs besluit Remy te gaan werken in het restaurant van zijn culinaire held, Auguste Gusteau. Maar hij wordt gezien als een ongewenste bezoeker. Een samenwerking met afwasjongen Linguini helpt...

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Yanggie

Avatar

Ga Ratatouille zeker weer een keer kijken. Ik vind Ratatouille een van de beste, en misschien wel de beste film film van Pixar.
Ze hebben een prachtig sfeevolle Parijs gecreëerd en een leuk verhaal. Topper.

nieuwslaatste nieuws

meest populair