Algemeen

Iconische slechterik in 'Birds of Prey'!

Deze zag je niet aankomen.

door Bram de Groot om 11:49 in Algemeen
Voor wie de comics van DC een beetje kent, weet misschien ook wie het personage Victor Zsasz is. Deze komt naar het witte doek! Volgens Deadline zal acteur Chris Messina (Argo, Devil, Live by Night) in de huid kruipen van deze slechterik, in de DCEU-film Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).

Deadline weet te melden dat Victor Zsasz zal samenwerken met Ewan McGregors Black Mask, de voornaamste villain in de eerste DCEU-film in 2020. Victor Zsasz was voor het eerst te zien in 'Batman: Shadow of the Bat #1' uit 1992. Het was ooit een rijk man. Als zijn ouders worden vermoord, valt hij in een diep gat en raakt hij gokverslaafd. Vervolgens slaat hij aan het moorden. Hij snijdt de strot van zijn slachtoffers open en laat ze in levende houdingen achter. De film zou R-rated worden.

De tegenstanders van Victor Zsasz en Black Mask zijn Margot Robbie's Harley Quinn, Mary Elizabeth Winsteads Helena Bertinelli / Huntress, Jurnee Smollett-Bells Dinah Lance / Black Canary, Rosie Perez' Renee Montoya en Ella Jay Basco's Cassandra Cain.

De regie van de DC-film ligt in handen van Cathy Yan en Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) staat gepland voor 7 februari 2020.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Victor Zsasz is een DC topper. Zsasz heeft ze ook niet helemaal op het rijtje. Dus hopelijk wordt hij ook niet verknald zoals Jesse Eisenberg's Luthor & Leto's Joker.

ajleppink

Avatar

Is het personage ook niet te zien in Gotham serie.

draganta

Avatar

@ajleppink

Klopt.

Rutherford

Avatar

Iconisch zou ik hem nu toch ook niet noemen. The Joker, Riddler, Mr Freeze, Two-Face, Black Mask, Ra’s Al Ghul. Dat zijn iconische Batman villains.

nieuwslaatste nieuws

meest populair