Celebrity

Chris Pratt op stap met zoon Schwarzenegger

Pratt lijkt dolgelukkig met Katherine Schwarzenegger.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 09:09 in Celebrity
Hollywoodacteur Chris Pratt (Avengers: Infinity War, Jurassic World: Fallen Kingdom) datet al maandenlang met Katherine Schwarzenegger (ja, de dochter van) en hun relatie lijkt nu steeds serieuzer te worden. Dinsdagavond bezocht Pratt zelfs een basketbalwedstrijd met Katherines broer Patrick.

In juni maakte Chris Pratt (39) officieel bekend dat hij een nieuwe liefde in zijn leven heeft gevonden. Hij heeft namelijk al ruim een halfjaar verkering met Katherine Schwarzenegger (28). De twee zouden klaar zijn om serieuze stappen te gaan zetten in hun relatie en ook de familiebanden lijken steeds sterker te worden. Zo ging Pratt afgelopen dinsdag op stap met Katherines broer Patrick.

Lachen in het stadion
Dinsdagavond nam Pratt de jonge Schwarzenegger mee uit naar het stadion in Los Angeles, Amerika, om daar naar een basketbalwedstrijd te gaan kijken. De twee beroemdheden genoten zichtbaar van de spannende basketbalwedstrijd tussen de Los Angeles Clippers en de Toronto Raptors. Op social media deelden de twee ook een aantal kiekjes waaruit blijkt dat ze een gezellige avond hebben gehad.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Op stap met de zoon van? Is hij tegenwoordig homo?

McGraig

Avatar

De clickbait wordt met de dag gekker

Asyrian

Avatar

Wat een belachelijke titel zeg...

nieuwslaatste nieuws

meest populair