Algemeen

'Captain Marvel' klaar om omaatje neer te slaan op nieuwe foto

Carol Danvers versus een Skrull.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Marvel Studios heeft een officiële, nieuwe foto vrijgegeven van de aankomende superheldenfilm Captain Marvel. Op dit nieuwe plaatje is te zien hoe Carol Danvers (Brie Larson) zich klaarmaakt voor een spannend treinritje.

In Captain Marvel neemt heldin Carol Danvers alias Captain Marvel het op tegen de Skrulls - een vijandig alienras dat van gedaante kan wisselen. In de twee trailers die Marvel reeds heeft gepubliceerd, zien we hoe Danvers een oud vrouwtje neerslaat in de trein, waarna een gevecht tussen de twee uitbreekt. Dit omaatje (gespeeld door actrice Marilyn Brett) is natuurlijk ook een Skrull.

Klaar voor de strijd
Danvers draagt hier haar groene Kree-outfit. Vermoedelijk gaat ze op dit punt van de film nog door het leven onder de naam 'Vers'. In de comics blijkt Danvers gehersenspoeld te zijn en is ze haar leven op aarde vergeten. Het lijkt erop dat dit ook de verhaallijn wordt in haar eerste solofilm. Later verschijnt Danvers ook nog in Avengers: Endgame, al zagen we haar nog niet in de eerste trailer van die film.


Marvel's Captain Marvel verschijnt op 6 maart in de Nederlandse bioscopen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Geen nieuws over Goose de poes?

chefry1983

Avatar

Ik ben zo benieuwd naar deze film. Ik hoop echt dat deze heel gaaf gaat worden. De trailers zien er veel belovend uit

NieuwsFilm

meest populair