Celebrity

Donald Trump dacht dat Christian Bale Bruce Wayne was

Volgens de acteur dacht de President met Bruce Wayne te maken te hebben...

door FilmTotaal om 12:54 in Celebrity
Christian Bale is druk bezig met het promoten van zijn nieuwe film Vice, een biopic over Dick Cheney. In een recent interview vertelde hij ook over zijn ontmoeting met Donald Trump toen hij bezig was met de opnames van Christopher Nolan's Batman trilogie. Een scene moest daarvoor worden opgenomen in de bekende Trump Tower; hiervoor kregen ze toestemming van Donald Trump maar alleen als hij persoonlijk Bale mocht ontmoeten. Maar dat gesprek verliep anders dan verwacht, laat Bale nu weten.

''We waren aan het filmen in Trump Tower toen ik werd uitgenodigd in zijn bureau. Maar volgens mij geloofde hij echt dat ik Bruce Wayne was, misschien wel omdat ik natuurlijk ook zo gekleed ging. Hij praatte tegen me alsof ik Bruce Wayne was en ik speelde het spelletje de hele tijd mee. Het was namelijk best entertaining. Ik had toen nog geen idee dat hij voor het presidentschap zou gaan''.

Vorig jaar vertelde ook Matt Damon hoe het komt dat Donald Trump zoveel cameos heeft in verschillende films: ''De deal met Trump is simpel; je mag in een van zijn gebouwen filmen, maar dan wil hij wel zelf in de film te zien zijn''. Ondanks het feit dat Trump geen rol kreeg in een van de drie Batman films, leek zijn inauguration speech wel erg veel op die van de villain Bane in The Dark Knight Rises...

NieuwsFilm

meest populair