Celebrity

Chris Pratt bevestigt liefdesrelatie met Schwarzenegger nu officieel

Het is officieel!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 10:48 in Celebrity
De hele wereld mag vanaf nu écht weten dat Hollywoodster Chris Pratt (Avengers: Infinity War, Jurassic World: Fallen Kingdom) een liefdesrelatie heeft met Katherine Schwarzenegger, de dochter van acteur en oud-gouverneur Arnold Schwarzenegger. Op Instagram postte Pratt namelijk een fotocollage voor haar verjaardag.Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger zijn officieel een setje, zo is nu eindelijk bevestigd. Donderdag vierde Katherine haar 29ste verjaardag. Pratt plaatste op Instagram een eerbetoon aan zijn nieuwe vlam. "Van harte gefeliciteerd", schrijft hij bij een bijzondere fotocollage van het stel. "Jouw glimlach licht de kamer op. Ik koester onze tijd samen", vervolgt Pratt zijn verjaardagsboodschap voor Katherine.

Dankbaar
Pratt schrijft verder dat hij God erg dankbaar is. De Hollywoodster zou Katherine ook mede hebben leren kennen via de kerk. "Ik ben God dankbaar dat hij jou in mijn leven heeft gebracht. Ik ben dankbaar voor je lach, kusjes, gesprekken, wandelingen, liefde en zorg". Dat de twee verliefd zijn, is al maanden duidelijk. In juni werd Pratt samen met Schwarzenegger gespot tijdens een intieme date. Eerder was Pratt getrouwd met actrice Anna Faris. Samen hebben zij een zoontje.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bintzak

Avatar

De dochter van The Terminator dan ben je toch wel baas

EntertainmentWatcher

Avatar

Het zou pas echt nieuws zijn, als het echt was zoals de titel is boven het artikel hahahaha

nieuwslaatste nieuws

meest populair