Chris Pratt bevestigt liefdesrelatie met Schwarzenegger nu officieel

Chris Pratt bevestigt liefdesrelatie met Schwarzenegger nu officieel

Het is officieel!

De hele wereld mag vanaf nu écht weten dat Hollywoodster Chris Pratt (Avengers: Infinity War, Jurassic World: Fallen Kingdom) een liefdesrelatie heeft met Katherine Schwarzenegger, de dochter van acteur en oud-gouverneur Arnold Schwarzenegger. Op Instagram postte Pratt namelijk een fotocollage voor haar verjaardag.

Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger zijn officieel een setje, zo is nu eindelijk bevestigd. Donderdag vierde Katherine haar 29ste verjaardag. Pratt plaatste op Instagram een eerbetoon aan zijn nieuwe vlam. "Van harte gefeliciteerd", schrijft hij bij een bijzondere fotocollage van het stel. "Jouw glimlach licht de kamer op. Ik koester onze tijd samen", vervolgt Pratt zijn verjaardagsboodschap voor Katherine.

Dankbaar
Pratt schrijft verder dat hij God erg dankbaar is. De Hollywoodster zou Katherine ook mede hebben leren kennen via de kerk. "Ik ben God dankbaar dat hij jou in mijn leven heeft gebracht. Ik ben dankbaar voor je lach, kusjes, gesprekken, wandelingen, liefde en zorg". Dat de twee verliefd zijn, is al maanden duidelijk. In juni werd Pratt samen met Schwarzenegger gespot tijdens een intieme date. Eerder was Pratt getrouwd met actrice Anna Faris. Samen hebben zij een zoontje.



NieuwsFilm

meest populair