Gelekte beelden 'Spider-Man: Far From Home'

Gelekte beelden 'Spider-Man: Far From Home'

De opvolger van Spider-Man: Homecoming.

De eerste trailer voor Spider-Man: Far From Home zou eigenlijk deze maand verschijnen, maar nadat deze werd vertoond tijdens een Comic Con evenement in Brazilië werd deze toch niet online gezet. Het zou zomaar kunnen dat Marvel Studios niet blij is met wat Sony liet zien rond het hoofdpersonage dat voorlopig nog "dood" is in het Marvel Cinematic Universe.

Het lijkt er nu op dat de trailer pas in de loop van 2019 verschijnt, mogelijk gekoppeld aan films als Glass of zelfs Captain Marvel.

Hieronder zie je nu drie gelekte beelden van achter de schermen. Op twee van de shots zie je Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man in een school, Midtown High, en eerst zie je hem met Zendaya's Michelle Jones. Zij was uiteraard al te zien in Spider-Man: Homecoming uit 2017.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Uiteraard is het wel uitkijken naar die trailer, aangezien de versie die werd vertoond in Brazilië de eerste beelden bevatte van Jake Gyllenhaals slechterik Mysterio. Daarnaast zijn er in de film van Homecoming-regisseur Jon Watts ook rollen voor Michael Keaton (Adrian Toomes / Vulture), Marisa Tomei (Aunt May), Jon Favreau (Happy Hogan) Samuel L. Jackson (Nick Fury) en Cobie Smulders als Maria Hill. Vanaf begin juli in de Nederlandse bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair