Toffe actie: Tom Hanks betaalt voor gasten in hamburgtent

Toffe actie: Tom Hanks betaalt voor gasten in hamburgtent

Het is immers bijna Kerstmis...

Vorige week was Hollywoodacteur Tom Hanks (Toy Story 4, The Post) alvast in een gulle kerststemming. Hanks trakteerde enkele gasten van een fastfoodtent op gratis hamburgers. Ook ging hij met fans op de foto en signeerde hij spullen.

Oscarwinnaar Tom Hanks at onlangs samen met zijn vrouw een hapje in hamburgertent In-N-Out Burger in Fontana, Californië. Daar verraste hij de andere bezoekers met een vervroegd kerstcadeautje. Hij ging namelijk uitgebreid op de foto met iedereen en signeerde de petjes van het personeel. "Hij was echt ontzettend spontaan en vriendelijk", laat een gast weten aan E! Online. "Hij heeft met iedereen een praatje en selfies gemaakt".

Smullen op kosten van Hanks
Buiten ging het feest nog even door, want voordat de acteur in zijn auto stapte, liep hij eerst nog even naar de kassa van de drive-in. Daar besloot hij de bestellingen van alle wachtende klanten te betalen. Natuurlijk voor Hanks een klein gebaar, maar hij en zijn vrouw hebben in ieder geval weer wat mensen blij gemaakt met deze spontane actie. Op social media regent het dan ook complimentjes voor de acteur.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair