Eerste foto 'The Director' uit 'John Wick: Chapter 3'

Eerste foto 'The Director' uit 'John Wick: Chapter 3'

Een Roma Ruska-personage in het derde deel.

Via Empire Magazine krijgen we een eerste blik op het personage The Director van actrice en Golden Globe-winnaar Anjelica Huston (Enemies: A Love Story, The Grifters, The Witches). In het tweede vervolg op de actiethriller John Wick uit 2014 is dit personage een soort van Godfather voor Wick.

Franchise-regisseur Chad Stahelski is weer van de partij voor John Wick 3: Parabellum of John Wick: Chapter 3 en zei eerder het volgende over het personage: "Ze is iemand die verantwoordelijk was voor Johns opvoeding en zijn bescherming."

Over de film zei John Wick-vertolker Keanu Reeves kort iets over wat we in het derde deel kunnen verwachten: "We proberen verschillende stammen te laten zien in deze, minder onopvallende huurmoordenaars. Anjelica Huston speelt een Roma Ruska-personage." Vanaf 16 mei in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Naast 'The Director' en de 'Excommunicado' zijn er ook rollen voor onder meer Halle Berry, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen, Ian McShane, Laurence Fishburne, Lance Reddick en Ruby Rose.



NieuwsFilm

meest populair