Kevin Spacey's filmpje 'Let Me Be Frank' slecht onthaald in Hollywood

Kevin Spacey's filmpje 'Let Me Be Frank' slecht onthaald in Hollywood

Hij keerde terug als Frank Underwood in de nu al veelbesproken video.

Nadat Kevin Spacey door meerdere mannen werd aangeklaagd wegens seksueel misbruik is de eerst zo populaire acteur diep gevallen; zo werd hij volledig uit All The Money in the World geknipt en ook werd hij uit de populaire serie House of Cards geschreven. Sindsdien hebben we al meer dan een jaar niks meer van de acteur gehoord, maar daar kwam een paar dagen geleden verandering in.

De tweevoudig Oscarwinnaar postte namelijk op kerstavond een video met de titel 'Let Me Be Frank' op zijn YouTube-kanaal, waarin hij te zien is als zijn House of Cards personage Frank Underwood. De reacties erop waren gemengd; sommige mensen vonden het filmpje meesterlijk gemaakt, anderen vonden het weer schandalig er disrespectvol. Ook de nodige Hollywood bekendheden reageerden gechoqueerd.

Zo zei regisseur Jon Favreau bijvoorbeeld: ''Is Kevin Spacey een van Donald Trump's juridische adviseurs soms?'' Oscarwinnares Patricia Arquette was evenmin onder indruk van Spacey's filmpje: ''Ik weet zeker dat alle mannen die als kind door Kevin Spacey misbruikt werden niet kunnen lachen om deze video. Dit is gewoon een dikke nee''. Ook haar zus, Rosanna, eveneens een actrice, zei: ''Zo te zien is Kevin Spacey volledig de weg kwijt, dat is na deze video wel duidelijk... Dit is pas het begin, er zijn nog zoveel slachtoffers. Hebben jullie ooit gehoord van Epstein Island? De waarheid komt vroeg of laat altijd uit, en elke 'bad guy' zal boeten voor zijn fouten''.

En zo gaat het nog wel even door. Wat Spacey precies met het filmpje bedoelde is (nog) niet duidelijk, maar het was te verwachten dat het voor nogal wat ophef zou zorgen. Om het filmpje te bekijken, klik hier.



NieuwsFilm

meest populair