Deadpool-bedenker wil Ryan Reynolds terug als Green Lantern

Deadpool-bedenker wil Ryan Reynolds terug als Green Lantern

Eigenlijk helemaal geen heel slecht idee. Maar of Reynolds het wil?

Ryan Reynolds is verantwoordelijk voor het neerzetten van drie superhelden-personages. In Blade Trinity (2004) speelde hij de onbekendere Hannibal King, in X-Men Origins: Wolverine (2009) was hij Wade Wilson / Deadpool en in Green Lantern stapte hij in de schoenen van Hal Jordan / Green Lantern. Vooral de laatste twee rollen werden gekraakt.

Ondertussen heeft Reynolds revanche genomen op zijn vertolking als Deadpool. Jaren streed hij voor een nieuwe kans en ondertussen zijn de twee verschenen stevige Deadpool-films een groot succes gebleken. En wie weet heeft hij een toekomst in het Marvel Cinematic Universe. Als het aan Deadpool-bedenker Rob Liefeld ligt neemt Reynolds ook revanche op zijn magere Green Lantern-vertolking.


Het personage Hal Jordan / Green Lantern zou over een aantal jaar terug moeten keren op het witte doek. Er was al heel kort een Lantern te zien in Justice League (2017) en lange tijd stond de DC-film Green Lantern Corps gepland voor 2020. Het script zou al deels zijn opgeleverd door David S. Goyer en Justin Rhodes. Het moet een "Lethal Weapon in de ruimte" worden.



NieuwsFilm

meest populair