Gezellig: Eddie Murphy post foto van zijn 10 (!) kinderen

Gezellig: Eddie Murphy post foto van zijn 10 (!) kinderen

Van drie weken tot dertig jaar oud!

De Amerikaanse filmacteur en stand-upcomedian Eddie Murphy (Norbit, Shrek Forever After) heeft via Instagram een bijzonder familieportret gedeeld. Daarop poseert hij voor het eerst met al zijn kinderen (en dat zijn er behoorlijk wat).

Eddie Murphy (57) heeft deze kerstdagen gezellig doorgebracht met al zijn kinderen. Op Instagram verscheen er eerder deze week een foto waarop de grappenmaker met zijn tien kinderen te zien is. Het is een zeldzame en indrukwekkende foto, want Murphy poseerde nog nooit eerder met zijn volledige kroost. De leeftijd van zijn kinderen, die afkomstig zijn uit verschillende huwelijken, varieert van dertig jaar tot drie weken oud.

Nieuwste aanwinst
Ook zijn verloofde Paige Butcher (39) staat op de foto. Drie weken geleden werd Murphy opnieuw vader. Toen werd zijn zoontje Max geboren. Twee jaar geleden kregen Murphy en Butcher al een dochtertje, Izzy. Opvallend is ook de aanwezigheid van Angel, de dochter die hij kreeg met Spice Girls-zangeres Mel B. Het is namelijk de eerste keer dat hij samen met haar op de foto gaat.



NieuwsFilm

meest populair