Algemeen

Letitia Wright brengt het meeste geld op

Een erg succesvol jaar voor de actrice!

door Wouter Drummen om 12:59 in Algemeen
Het eind van het jaar nadert nu met rasse schreden en we kunnen dus terugblikken op het filmjaar van 2018; de beste films, de grootste flops, etc. Ook is nu bekend welke acteur/actrice het meeste geld opbracht aan de box-office en dat is niemand minder dan Letitia Wright. De actrice brak dit jaar door en was maar liefst in drie blockbusters te zien; Black Panther, Ready Player One en Avengers: Infinity War. Dankzij deze drie films is zij de meest rentable actrice van het jaar geworden.

Haar films brachten namelijk een slordige 1,55 miljard dollar op; daardoor staat ze dik boven allerlei andere Marvel sterren; zo staan o.a. Chadwick Boseman en Sebastian Stan op de tweede positie met een opbrengst van 1,38 miljard dollar, Samuel L. Jackson op een derde positie met 1,29 miljard dollar, Chris Pratt 1,1 miljard dollar en net achter hem sluit Josh Brolin de top vijf af met 1 miljard dollar.

Wright reageerde op Twitter op deze bekendmaking: ''Netjes hoor. Stort al dat geld gewoon maar op mijn bankrekening!'' Ook volgend jaar zal de actrice weer te zien zijn in grote films zoals Avengers: Endgame en Hold Back the Stars met o.a. John Boyega.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Wat een leuk weetje zo voor het einde van het jaar

NieuwsFilm

meest populair