Celebrity

Opvallende actie: Kevin Spacey geeft pizza aan paparazzi bij schuiladres

En ook droeg hij een pet met een opvallende tekst.

door Jeffrey Kouters om 16:32 in Celebrity
De gevallen Hollywoodster Kevin Spacey (Baby Driver, The Boss Baby) begint langzaam de schijnwerpers terug in te stappen. Zo trakteerde hij gisteren de fotografen die zijn schuiladres in Baltimore hebben ontdekt op pizza.

Gisteren deelde Kevin Spacey (59) pizza uit aan de paparazzi die hem in de gaten houden. Spacey droeg een petje met daarop de tekst 'Met pensioen sinds 2017', verwijzend naar het jaar waarin zijn acteercarrière min of meer werd vernietigd. Spacey werd door meerdere mannen en minderjarige jongens beschuldigd van seksueel misbruik en ongepaste handtastelijkheid. Er loopt ook een rechtszaak tegen hem.

Wit voetje halen
"Ik weet dat jullie gewoon je werk doen", zei Spacey tegen de verslaggevers. "Zorg dat je geen kou pakt en alvast een fijne jaarwisseling". Na zijn opvallende video van vorige week, waarin hij als zijn House of Cards-personage Frank Underwood een speech gaf, is dit weer een opvallende actie van de acteur. Spacey lijkt voorzichtig pogingen te ondernemen om zijn beschadigde imago te herstellen.

De desbetreffende foto's van Spacey kun je eventueel hier bekijken!

nieuwslaatste nieuws

meest populair