Vincent Cassel wordt opnieuw vader met 31 jaar jonger model

Vincent Cassel wordt opnieuw vader met 31 jaar jonger model

De twee trouwden een paar maanden geleden en verwachten nu al hun eerste kind.

De Franse acteur Vincent Cassel, o.a. bekend van Black Swan en Jason Bourne, wordt opnieuw vader. De 52-jarige acteur heeft al twee dochters uit zijn vorige huwelijk met Monica Bellucci, Deva, 14, en Léonie, 8. In 1999 trouwden de twee sterren, maar in 2013 zetten ze een punt achter hun huwelijk. Vijf jaar later trouwde hij met het 31 jaar jongere model, Tina Kunakey, die dus nu van hem zwanger is.

Dit maakte Cassel bekend op zijn Instagram pagina: ''Ik wens jullie allemaal veel geluk voor dit nieuwe jaar. Ik wil tegelijkertijd even gebruik maken van deze gelegenheid om jullie te zeggen dat ik de gelukkigste man ter wereld ben; mijn vrouw is namelijk zwanger. Het leven is mooi!'' Ook postte de 21-jarige Kunakey een bijna-naakt foto op sociale media, waarop duidelijk te zien is dat ze zwanger is: ''Dit is het beste Nieuwjaar aller tijden! # nu weten jullie het allemaal!''. Deze foto is hier te bekijken.

Cassel zal dit jaar weer te zien zijn in Underwater naast o.a. T.J. Miller en Kristen Stewart en in de Franse film Hors Norme.



NieuwsFilm

meest populair