Verwijderde scène 'Justice League' toont Batman met Batarang

Waar is Bats mee bezig in deze flits?

Veel is het niet, maar er is een verwijderde flits opgedoken uit de DC-film Justice League, de film van Zack Snyder die niet alleen flink wat reshoots kreeg van The Avengers-regisseur Joss Whedon, maar ook nog eens flink werd verknipt op de montagetafel. Veel scènes sneuvelden en het verhaal werd aangepast.

Een van de onderdelen die sneuvelden was een verhaal rond het personage Cyborg, de rol van Ray Fisher. Het zou kunnen zijn dat Ben Afflecks Batman niet in de gaten gehouden wil worden door beveiligingscamera's, aangezien Batman zou weten dat Cyborg hem volgt. Ook zou het een clip kunnen zijn vanuit het begin van Justice League. Dan doet Batman namelijk onderzoek naar de Parademons.


Een fan koppelde de clip aan een eerder verschenen shot uit de mager ontvangen DC-film. Hierop is Cyborg te zien met beelden van een beveiligingscamera die Batman registreert.

Bekijk de afbeelding
Er zouden overigens meer van dit soort korte verwijderde clips rondzwerven en die houden vooral de gedachte in leven dat er een zogenaamde Snyder Cut van Justice League zou zijn. Volgens Warner Bros. is die er niet, maar menig DCEU-fan zou deze versie graag zien. En dan vooral omdat de Extended Cut van de voorganger Batman v Superman: Dawn of Justice door de fans flink beter wordt beoordeeld dan de bioscoopversie van die film.

NieuwsFilm

meest populair