Celebrity

'Kate Mara onthult zwangerschap in wachtrij toilet Golden Globes'

Kate Mara en Jamie Bell verwachten hun eerste kindje.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 15:53 in Celebrity
Hollywoodsterren Kate Mara (Leavey, The Martian) en Jamie Bell (Rocketman, Billy Elliot) zijn in verwachting van hun eerste kindje. De Amerikaanse site Page Six beweert dat althans op basis van een anonieme bron. Mara zou het gelukkige nieuws hebben verteld aan actrice Emily Blunt tijdens de Golden Globes.

In de zomer van 2017 stapten Kate Mara (35) en Jamie Bell (32) in het huwelijksbootje en nu lijkt er een kleintje op komst te zijn. Page Six heeft dat verhaal naar buiten gebracht. Een gast zou Mara tijdens de Golden Globes hebben afgeluisterd in de rij voor het toilet toen zij in een gesprek met Emily Blunt onthulde zwanger te zijn. Haar zwangerschapsbuik zou zelfs al een beetje zichtbaar zijn.

Iets fantastisch
De twee leerden elkaar kennen op de set van Fantastic Four (2015). Mara speelde heldin Sue Storm alias de Invisible Woman en Bell was te zien als Ben Grimm alias The Thing in die film. Mara en Bell hebben de zwangerschap nog niet officieel bevestigd. Bell heeft overigens al een zoontje uit zijn eerdere huwelijk met actrice Evan Rachel Wood.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Heeft Fantastic Four toch nog iets moois voortgebracht! :-P

Goku32

Avatar

Hij speelde toch ook in die serie the Shield als een corrupte agent echt een hele vette serie dat

nieuwslaatste nieuws

meest populair