Celebrity

Broer Kevin Spacey vertelt choquerend verhaal

Randy Fowler vertelt wat er allemaal gebeurd is...

door FilmTotaal om 13:33 in Celebrity
Kevin Spacey verschijnt de laatste paar weken weer geregeld in het nieuws; net voor het nieuwe jaar gaf hij opnieuw leven aan Frank Underwood, het personage dat hij jarenlang speelde in de hitserie House of Cards voordat hij werd aangeklaagd en uit de serie werd geschreven. Ook gaf hij een pizza aan een paparazzi die hem op de hielen zat. Nu maakt de acteur opnieuw headlines, omdat zijn oudere broer, Randy Fowler, een onthullend interview gaf waarin hij in detail inging op hun jeugd.

''Het is triest wat Kevin overkomen is'' begon Randy ''''. Ook al praten de broers al jarenlang niet meer met elkaar, Randy zegt exact te weten hoe zijn jonge broer is: ''Ik weet wie Kevin Spacey is. Hij is mijn vader, hetzelfde wezen. Ik vind het angstaanjagend wanneer ik foto's van beiden zie, want ze hebben allebei dezelfde, onnatuurlijke en onheilspellende blik in hun ogen''.

Randy slot het interview af door te zeggen dat hij toch enigszins medelijden heeft met zijn broer: ''Onze vader was een Nazi en sloeg en verkrachtte ons regelmatig. Ons huis was een levende nachtmerrie, het was ondraaglijk. Kevin sloot iedereen buiten en begon in zijn eigen wereldje te leven; hij werd slim en sluw en dacht alleen nog maar aan zichzelf. Hij heeft geen gevoelens meer''.

NieuwsFilm

meest populair