Celebrity

Broer Kevin Spacey vertelt choquerend verhaal

Randy Fowler vertelt wat er allemaal gebeurd is...

door Wouter Drummen om 13:33 in Celebrity
Kevin Spacey verschijnt de laatste paar weken weer geregeld in het nieuws; net voor het nieuwe jaar gaf hij opnieuw leven aan Frank Underwood, het personage dat hij jarenlang speelde in de hitserie House of Cards voordat hij werd aangeklaagd en uit de serie werd geschreven. Ook gaf hij een pizza aan een paparazzi die hem op de hielen zat. Nu maakt de acteur opnieuw headlines, omdat zijn oudere broer, Randy Fowler, een onthullend interview gaf waarin hij in detail inging op hun jeugd.

''Het is triest wat Kevin overkomen is'' begon Randy ''''. Ook al praten de broers al jarenlang niet meer met elkaar, Randy zegt exact te weten hoe zijn jonge broer is: ''Ik weet wie Kevin Spacey is. Hij is mijn vader, hetzelfde wezen. Ik vind het angstaanjagend wanneer ik foto's van beiden zie, want ze hebben allebei dezelfde, onnatuurlijke en onheilspellende blik in hun ogen''.

Randy slot het interview af door te zeggen dat hij toch enigszins medelijden heeft met zijn broer: ''Onze vader was een Nazi en sloeg en verkrachtte ons regelmatig. Ons huis was een levende nachtmerrie, het was ondraaglijk. Kevin sloot iedereen buiten en begon in zijn eigen wereldje te leven; hij werd slim en sluw en dacht alleen nog maar aan zichzelf. Hij heeft geen gevoelens meer''.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mellie

Avatar

Slecht verhaal dit...
Het zou me niets verbazen als het waar is.
Vind het recente Frank filmpje en Pizza tafereel nou ook niet echt getuigen van gepaste ingetogenheid of spijt. Ergens heeft hij wel een klap van de molen gehad imo...

Daarnaast treurig om dit op deze manier publiekelijk te maken.

Goku32

Avatar

Wow waarom komt die broer hier nu pas mee naar buiten eigenlijk wel heftig dit zeg. Niet normaal zulke dingen, maar wel respecht dat die man na zo een jeugt te hebben gehad toch is gaan acteren in nog best wel goeie films en series.s, maar dat die het gedrag van ze pa heeft overgenomen is wel diep triest. Denk wel dat die man lang moet gaan zitten

KevinGrin

Avatar

Ze spreken elkaar al jaren niet meer... Dat zou wel een reden hebben gehad, en misschien ook een reden nu dit soort berichten naar buiten te brengen.

Frietgezicht

Avatar

Sneu maar ja, ‘bijna’ alle gestoorde en/of grote serial killers in bijv Amerika hebben een kut jeugd gehad als je je erin zou verdiepen. Van mishandeling tot alcoholisme enz.
Dat geeft een verklaring maar praat niks goed.
Die pa van Spacey heeft misschien ook een verschrikkelijke jeugd achter de rug.

Maar zo werkt de wereld. Je moet allerlei vergunningen regelen om een hekje in de tuin te zetten maar elke psychisch gestoorde idioot mag een kind op de wereld zetten.

Artificialis

Avatar

Hij heeft geen gevoelens meer

Pfff, wat een melodramatisch negatief verhaal. Hij doet nu net of Kevin Spacey een kwaadaardig monster is. Waar gaat het bij vrijwel alle beschuldigingen over? Lichte ongewenste aanrakingen van tieners en jongvolwassenen. Er zijn geen kinderen verkracht, noch misbruikt.

ze hebben allebei dezelfde, onnatuurlijke en onheilspellende blik in hun ogen

Wat een onzin, het is deze broer extreem kwalijk te nemen dat hij Kevin Spacey op deze manier probeert te dehumaniseren. We hebben het gewoon over een persoon hoor, waar we jarenlang met plezier naar hebben gekeken en die in interviews altijd bijzonder sympathiek overkomt.

Locotelli

Avatar

@Artificialis,
Je klinkt als een naïef persoon. Of is dat gewoon hoe je overkomt?

Jaws

Avatar

heftig verhaal dit. vreselijk als dat waar is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair