Celebrity

'Amy Adams irriteerde Whitney Houston in kledingwinkel'

Adams vertelt een geinige anekdote over haar tijd als verkoopster in een kledingwinkel.

door FilmTotaal om 14:28 in Celebrity
Voordat Amy Adams (Vice, Justice League) doorbrak in Hollywood, werkte ze in een kledingwinkel. Adams was toen ook al behoorlijk toegewijd aan haar werk. Toch heeft ze met haar fanatieke werkhouding ook weleens een hele beroemde klant geïrriteerd. Zangeres Whitney Houston kon haar verkooptechniek namelijk niet waarderen, zo onthult ze in een Amerikaanse talkshow.

Amy Adams had vroeger een baan bij een bekende Amerikaanse kledingketen. Adams werkte als verkoopmedewerkster in een vestiging in Atlanta. Daar verwelkomde ze de klanten met een standaard riedeltje, bood ze extra productinformatie aan en probeerde ze het winkelend publiek te overtuigen om extra veel te kopen. "Ik deed gewoon alles wat er van me verwacht werd, zelfs als ik eigenlijk geen zin had", vertelt Adams in The Late Late Show with James Corden.

Adams irriteerde een ster
Niet elke klant waardeerde deze verkooptechnieken, zo ook de beroemde zangeres Whitney Houston niet. Houston kwam ooit langs in de winkel toen Adams dienst had. Adams probeerde haar allerlei producten aan te smeren, maar Houston had alleen interesse in een aantal simpele spijkerbroeken. "Toen ze in het pashokje verdween, wilde ze mijn hulp absoluut niet meer hebben", vertelt Adams over haar bijzondere ervaring met de I Will Always Love You-zangeres.

Gelukkig kon Adams wel lachen om de afwijzing van Houston. "Ik weet nog dat ik daar vreselijk om moest lachen. Ik was inderdaad irritant", benadrukt ze. Adams' leven ziet er nu natuurlijk totaal anders uit. "Maar dat was gewoon mijn baan destijds en ik kon er niet mee stoppen", aldus de voor meerdere Oscars genomineerde actrice.NieuwsFilm

meest populair