Celebrity

'Morgan Freeman krijgt schuld van moord kleindochter'

Een rare uitspraak in een trieste rechtszaak.

door Jeffrey Kouters om 11:17 in Celebrity
Gisteren nam de rechtszaak tegen Lamar Davenport, de man die is veroordeeld voor de moord op E'Dena Hines, de stiefkleindochter van Hollywoodster Morgan Freeman (Angel Has Fallen, The Nutcracker and the Four Realms), een bizarre wending. De moeder van Davenport schreeuwde door de rechtszaal heen dat niet haar zoon, maar Freeman schuldig is aan de dood van Hines.

In augustus 2015 werd E'Dena Hines (33) vermoord door haar toenmalige vriend Lamar Davenport. Hij zou Hines meerdere keren met een mes hebben gestoken en dat hebben gedaan in de naam van God. Tijdens deze daad was hij sterk onder invloed van alchohol en drugs. Vorig jaar werd Davenport vrijgesproken van moord, maar hij werd alsnog vervolgd voor doodslag. De rechter gelooft niet dat hij uit kwade wil handelde. Gisteren deed de rechter uitspraak in de zaak.

Bizarre beschuldiging
Davenport werd gisteren veroordeeld tot een gevangenisstraf van twintig jaar. Als hij die heeft uitgezeten, komt hij nog vijf jaar onder toezicht te staan. De moeder van Davenport flipte bij het horen van die straf en schreeuwde door de zaal dat acteur Morgan Freeman (81) de echte dader is. "Morgan Freeman heeft haar misbruikt en dit veroorzaakt. Mijn zoon is onschuldig, het was een ongeluk", riep de vrouw voordat ze uit de rechtszaal werd verwijderd.

Freeman heeft de beschuldigingen altijd met klem ontkend.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Geloof er geen reet van dat Freeman iets gedaan heeft

Judge

Avatar

Ja, geef die bekende man maar de schuld. Zo doet ze hem en zijn familie dubbel verdriet. Egoïstisch mens. Je zoon heeft haar gedood. Nu moet hij boeten.

GreenHornet

Avatar

Freeman is een God voor sommige

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ik heb een immens respect voor Morgan Freeman, maar hij blijft ne mens met fouten zoals iedereen. Hier geloof ik echter totaal niks van. Haar zoon is de dader en het willen steken op iemand anders, beroemd of niet, is gewoon triest. Getuigt vooral van de feiten niet onder ogen te kunnen zien.

Thiver

Avatar

GreenHornet "Freeman is een God voor sommige"

Vooral voor Jim Carrey en Steve Carell. ;)

Ninsh

Avatar

@goku32

Niemand geloofde de media en slachtoffers van Bill Cosby "de vader van America" en zie nu ;)

Nu heb ik ook hier mijn bedenkingen, zal zeggen start een onderzoek.

Goku32

Avatar

Ninsh ik geloof de media zoiezo niet, wat er allemaal word verteld altijd. Bill cosby daar hadden ze bewijzen van dat hij deze dingen had gedaan . Maar wat hierzo nu gebeurd is een moeder die loopt te schreeuwen dat Freeman dat kind heeft vermoord. En als je zulke dingen gaat lopen roepen is dat vers nieuws voor de media wolven. En nu word die morgan Freeman in een ander dag licht gezet. Zorg eerst dat je harde bewijzen hebt voordat je gaat lopen schreeuwen

Baba Yaga

Avatar

mensen oordelen snel maar we weten het niet! Wellicht spreekt de moeder van de dader de waarheid en wellicht ook niet. Het is makkelijk te oordelen van afstand.

donniebrasco

Avatar

Waarom dit überhaupt plaatsen!

Goku32

Avatar

Baba yaga geef je helemaal gelijk

Master Of Films

Avatar

GreenHornet "Freeman is een God voor sommige"

Thiver "Vooral voor Jim Carrey en Steve Carell. ;)"
En dat terwijl Morgen Freeman naar zichzelf op zoek was.

lamoteg

Avatar

Alee, neem nu dat het waar is, en freeman deed iets met die kleindochter.

Dan is hem uitmaken voor moordenaar terwijl je eigen kind de moordenaar is heel ongepast

nieuwslaatste nieuws

meest populair