Celebrity

'Morgan Freeman krijgt schuld van moord kleindochter'

Een rare uitspraak in een trieste rechtszaak.

door FilmTotaal om 11:17 in Celebrity
Gisteren nam de rechtszaak tegen Lamar Davenport, de man die is veroordeeld voor de moord op E'Dena Hines, de stiefkleindochter van Hollywoodster Morgan Freeman (Angel Has Fallen, The Nutcracker and the Four Realms), een bizarre wending. De moeder van Davenport schreeuwde door de rechtszaal heen dat niet haar zoon, maar Freeman schuldig is aan de dood van Hines.

In augustus 2015 werd E'Dena Hines (33) vermoord door haar toenmalige vriend Lamar Davenport. Hij zou Hines meerdere keren met een mes hebben gestoken en dat hebben gedaan in de naam van God. Tijdens deze daad was hij sterk onder invloed van alchohol en drugs. Vorig jaar werd Davenport vrijgesproken van moord, maar hij werd alsnog vervolgd voor doodslag. De rechter gelooft niet dat hij uit kwade wil handelde. Gisteren deed de rechter uitspraak in de zaak.

Bizarre beschuldiging
Davenport werd gisteren veroordeeld tot een gevangenisstraf van twintig jaar. Als hij die heeft uitgezeten, komt hij nog vijf jaar onder toezicht te staan. De moeder van Davenport flipte bij het horen van die straf en schreeuwde door de zaal dat acteur Morgan Freeman (81) de echte dader is. "Morgan Freeman heeft haar misbruikt en dit veroorzaakt. Mijn zoon is onschuldig, het was een ongeluk", riep de vrouw voordat ze uit de rechtszaal werd verwijderd.

Freeman heeft de beschuldigingen altijd met klem ontkend.

NieuwsFilm

meest populair