Algemeen

Gerucht: Warner maakt trilogie over Harley Quinn

De plannen zijn groots!

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Naar verluidt zijn de opnames van Birds of Prey van start. Die film draait om Harley Quinn, het personage van actrice Margot Robbie en schijnt nu het begin van een veel groter avontuur te zijn. De bedoeling zou zijn om heel wat films over Harley te maken. Gek is dat niet, want het was een van de leukste personages uit Suicide Squad (2016).

Birds of Prey wordt naar het schijnt nu door Warner Bros. gezien als het begin van een trilogie. Na Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) volgt dan Gotham City Sirens en daarop volgt nog Birds of Prey v Gotham City Sirens. Dat zou het plan van de studio zijn.

De bedoeling is om te laten zien dat Harley eerst samenwerkt met Huntress en Black Canary en daarna nog Poison Ivy en Catwoman ontmoet. Daarna volgt dan een film waarin ze gevangen raakt in een strijd tussen de twee groepen van antiheldinnen. Dat kan nog heel interessant worden dus en past binnen de strategie van Warner om meer superheldenfilms gericht op vrouwen te maken.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lamoteg

Avatar

Kwijl kwijl kwijl, beter nog een porn versie bijmaken terwijl ze bezig zijn

Devenace

Avatar

Ik zou nog maar niet op de feiten vooruit lopen.

Maac

Avatar

Verschrikkelijk.

tommieman

Avatar

Maak eerst eens 1 goede film zeg ....

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ik ben wel te vinden voor een lesbische Harley Quinn/Poison Ivy relatie op het grote scherm. Maar zoals tommieman zegt: eerst 1 goeie film, daarna kan men verder bouwen

Sunspot

Avatar

Trilogie hoeft nu ook weer niet

Sunspot

Avatar

@lamoteg

Oh, maak je geen zorgen, die versie wordt wel gemaakt

nieuwslaatste nieuws

meest populair