Algemeen

Deze oude bekenden keren terug in 'Spider-Man: Far From Home'

Wie o wie!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 08:41 in Algemeen
Het Marvel Cinematic Universe krijgt na Avengers: Endgame een soort herstart. Vanaf Spider-Man: Far From Home is het toneel voor een jongere en meer diverse cast. Toch blijven bepaalde dingen zoals ze waren. Zo meldt Deadline dat twee oude bekenden terugkeren in Far From Home.

Volgens het vakblad hebben zowel Michael Keaton als Laura Harrier getekend voor de film. Keaton is dan weer te zien als Adrian Toomes, a.k.a. The Vulture en Harrier is dan weer Liz Allen. Dat is interessant, want aan het einde van Homecoming verhuisden Liz en haar moeder uit New York City. Een scène na de aftiteling hintte erop dat Toomes het nog altijd voorzien had om Spider-Man.

Plot en release
Far From Home laat zien dat Peter Parker (Tom Holland) met zijn beste vrienden naar Europa reist. Maar de vakantie van Spider-Man duurt niet heel lang, want Nick Fury (Samuel L. Jackson) roept zijn hulp in om het op te nemen tegen de mysterieuze Elementals. Dat zijn wezens die de vorm van elementen aannemen. Als zich dan Mysterio (Jake Gyllenhaal) aandient om het samen met Spidey tegen hen op te nemen, zijn de rapen gaar.

Vanaf 4 juli 2019 in de bioscoop!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

vermoed dat we Keaton alleen in een cameo zien en mogelijk in de volgende spider-man film met de sinister six ofzo bij elkaar komen

Ereptile

Avatar

Ik ben benieuwd of we ook maar iets van The Scorpion mee gaan krijgen of niet. Die was ook door de eerste film gehint!

Sunspot

Avatar

Mysterio is wel kicke gedaan, doet me ook aan Magneto denken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair