Deze oude bekenden keren terug in 'Spider-Man: Far From Home'

Deze oude bekenden keren terug in 'Spider-Man: Far From Home'

Wie o wie!

Het Marvel Cinematic Universe krijgt na Avengers: Endgame een soort herstart. Vanaf Spider-Man: Far From Home is het toneel voor een jongere en meer diverse cast. Toch blijven bepaalde dingen zoals ze waren. Zo meldt Deadline dat twee oude bekenden terugkeren in Far From Home.

Volgens het vakblad hebben zowel Michael Keaton als Laura Harrier getekend voor de film. Keaton is dan weer te zien als Adrian Toomes, a.k.a. The Vulture en Harrier is dan weer Liz Allen. Dat is interessant, want aan het einde van Homecoming verhuisden Liz en haar moeder uit New York City. Een scène na de aftiteling hintte erop dat Toomes het nog altijd voorzien had om Spider-Man.

Plot en release
Far From Home laat zien dat Peter Parker (Tom Holland) met zijn beste vrienden naar Europa reist. Maar de vakantie van Spider-Man duurt niet heel lang, want Nick Fury (Samuel L. Jackson) roept zijn hulp in om het op te nemen tegen de mysterieuze Elementals. Dat zijn wezens die de vorm van elementen aannemen. Als zich dan Mysterio (Jake Gyllenhaal) aandient om het samen met Spidey tegen hen op te nemen, zijn de rapen gaar.

Vanaf 4 juli 2019 in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair