Celebrity

'Amerika is geen democratie meer'

Een opvallend interview met McCarthy verscheen in The Guardian.

door FilmTotaal om 10:50 in Celebrity
Hollywoodster Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?, The Happytime Murders) heeft in een interview met The Guardian meerdere opvallende uitspraken gedaan. Zo betreurt McCarthy haar impulsieve reacties en denkt ze dat de democratie in Amerika niet meer bestaat.

Zaterdag verscheen er een interview met de voor een Oscar genomineerde actrice en grappenmaakster Melissa McCarthy (48). In dat stuk beantwoordt McCarthy meerdere korte vragen. Zo vertelt ze onder meer dat ze nogal een impulsief karakter heeft. "Ik verwerk informatie niet juist en tel niet tot tien voordat ik ergens op reageer", vertelt McCarthy over haar impulsieve reacties. "Ik zou graag iets meer van het rustigere temperament van mijn man willen hebben. Hij laat dingen altijd eerst bezinken en denkt na voordat hij reageert".

Democratie is uitgestorven
Bij een volgende vraag moet McCarthy aangeven waar ze voor zou kiezen als ze iets wat uitgestorven is weer tot leven mocht brengen. De actrice heeft een opvallend antwoord. "De democratie", antwoordt ze namelijk vastberaden. McCarthy is een uitgesproken tegenstander van de Republikeinse president Trump en dit lijkt dan ook vooral een sneer richting hem te zijn.

NieuwsFilm

meest populair