Algemeen

Teaser trailer 'Birds of Prey' onthult Black Mask, Huntress, Black Canary en meer!

De DC-film wordt anders dan wat we hebben gezien.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Gisteren verscheen er plots een creatieve eerste teaser trailer / promovideo voor de DC Extended Universe-film Birds of Prey a.k.a. Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) van Dead Pigs-regisseur Cathy Yan. In de beelden waren meerdere personages te zien!

De uiteenlopende beelden hebben we hieronder gesorteerd op personage. De meest opvallende foto is die van vermoedelijk Margot Robbie's Harley Quinn met een honkbalknuppel. Als dit Quinn is dan draagt ze paars-gele kleding. Dit zijn de kleuren van Batgirl, of Bat-girl. Is het niet Quinn, dan volgt er mogelijk nog een verrassing.

Begin 2020 in de bioscoop!
Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) verschijnt op 7 februari 2020 in de Nederlandse bioscoop. Hieronder starten we nog even met die creatieve 20 seconden.


In de zevende DCEU-film Birds of Prey krijgt de jonge Cassandra Cain een diamant in handen die eigendom is van Roman Sionis, eigenaar van Janus Cosmetics en tevens de slechterik Black Mask.

Harley Quinn, die ondertussen afscheid heeft genomen van de Joker, wil de jonge Cassandra beschermen en roept de hulp in van Dinah Lance a.ka. Black Canary, Helena Bertinelli a.ka. Huntress en Renee Montoya. Wat ze dan waarschijnlijk nog niet weten is dat ook de psychopathische seriemoordenaar vriendjes is met Black Mask.

Mary Elizabeth Winsteads Huntress
Deze getrainde martial artist kan goed omgaan met een kruisboog. De burgerwacht zou ook zomaar een spion kunnen zijn.


Jurnee Smollett-Bells Black Canary

Dit is misschien wel het meest opvallende personage als het gaat om haar krachten. Ze kan namelijk oorverdovend krijsen, haar "Canary Cry".


Rosie Perez' Renee Montoya

Deze heldin is een detective van de Gotham City Police Department en ook zij sluit aan bij de dames. Het is voor Rosie Perez een toch best grote rol.
Ewan McGregors Black Mask

Deze slechterik heeft als eigenaar van Janus Cosmetics een belangrijke stem in Gotham City. Op de foto's nog geen masker, maar die gaat ongetwijfeld nog volgen.
Chris Messina's Victor Zsasz

De soort van rechterhand van Black Mash is een psychopathische seriemoordenaar die de strot van zijn slachtoffers opensnijdt en ze in levende houdingen achterlaat. Niet zo gezellig, maar gezien de R-rating kan dit nog wel eens gruwelijk hard gaan uitpakken.
Ella Jay Basco's Cassandra Cain

Dit jonge personage krijgt een nogal belangrijke diamant in handen, welke eigendom is van de slechterik Black Mask. Zonder de bescherming van de 'Birds of Prey' is ze ten dode opgeschreven.
Margot Robbie's Harley Quinn

We zagen haar uiteraard al in Suicide Squad. In haar tweede film is zij degene die de andere vrouwelijke personages verzamelt om de jonge Cassandra uit de klauwen van Black Mask en de zijnen te houden. Haar hamer lijkt weer terug te keren en ze heeft flink wat outfits. Mogelijk wordt ze dus ook nog Bat-girl!3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Ik ben benieuwd, maar is het echt bevestigd dat de film een R rating krijgt?

rainking

Avatar

Zonder de bescherming van de 'Birds of Prey' is ze ten dode opgeschreven.

Als ze ook maar een beetje lijkt op de stripversie, dan heeft ze je in elkaar geslagen voordat je het door hebt.

GreenHornet

Avatar

als er maar sexappeal in zit bij Harley dat past bij haar karakter

nieuwslaatste nieuws

meest populair