'Toy Story 4' teaser laat nieuwe Bo Peep zien

Het porseleinen herderinnetje heeft een complete makeover gekregen!

Over een paar maanden verschijnt Toy Story 4, waarin een oude bekende terugkeert, Bo Peep (ingesproken door Annie Potts). Zij was voor het laatst te zien in Toy Story 2, had geen rol in Toy Story 3 maar keert nu dus weer terug voor het vierde deel, maar wel in een compleet andere vorm: ze heeft namelijk een extreme makeover gekregen, zoals dat hieronder in de teaser ook te zien is.

Zo was ze in de eerste twee delen te zien als het porseleinen herderinnetje maar heeft ze tegenwoordig een avontuurlijke en vrije geest. De regisseur, Josh Cooley, liet zich uit over haar evolutie: ''Ze heeft haar lot in eigen handen genomen. Woody was Andy's favoriet, hij zag hem opgroeien, maar Bo stond maar wat op een plank, stof te vergaren. Uiteindelijk had ze er genoeg van en besloot ze de wijde wereld in te trekken, maar loopt tot haar verbazing Woody opnieuw tegen het lijf''.

Toch verloopt hun reünie niet geheel vlekkeloos; Woody en Bo hebben namelijk verschillende gevoelens en ideeën over wat het betekent om speelgoed te zijn...



NieuwsFilm

meest populair