Is [...] een Skrull in 'Captain Marvel' en 'Avengers: Endgame'?

Is [...] een Skrull in 'Captain Marvel' en 'Avengers: Endgame'?

Het zou zomaar kunnen dat hij dat is.

Dat er verrassingen zitten in de aankomende Marvel-films Captain Marvel en Avengers: Endgame kan niet anders. De eerste introduceert misschien wel de sterkste MCU-superheld tot op heden en de Krie en de Skrulls en Endgame is het slotstuk van maar liefst 22 films. En misschien zijn ze ook de start van Phase IV en verder? Let op mogelijke spoilers!

Bekijk de afbeelding
Op SerieTotaal kun je de trailer zien voor het zesde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. In de beelden wordt de terugkeer van Agent Coulson, de rol van Clark Gregg, geteast. Dit terwijl werd verondersteld dat hij - na zijn ogenschijnlijke dood in The Avengers en geforceerde terugkeer in Agents of S.H.I.E.L.D. - dood is gegaan aan het einde van seizoen vijf.

De Skrulls gaan impact hebben
Veel fans denken nu dat Greggs Coulson een Skrull is. Want hoe kan hij anders terugkeren? En waarom kijkt hij zo duister? Zou dit leiden naar de verhaallijn 'Secret Invasion Skrull'? En zo zijn er meer vragen. Het lijkt er nu verdacht veel op dat de Skrulls een grotere rol gaan krijgen in de franchise dan al werd verondersteld. En wie weet zijn ze ook wel een belangrijke vijand in Avengers: Endgame en films in Phase IV?

In de comics blijken zelfs superhelden Skrulls. Hoe dit allemaal mogelijk is, gaat ongetwijfeld Captain Marvel uitleggen. Deze is over ruim een maand te zien in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair