Celebrity

Krijgt Bryan Singer monsterbedrag voor 'Bohemian Rapsody' ondanks ontslag?

Fox is het er niet mee eens en probeert eronderuit te komen.

door Wouter Drummen om 12:25 in Celebrity
Bryan Singer mag dan wel ontslagen zijn tijdens de opnames van Bohemian Rhapsody, hij zou hier nog heel erg flink aan kunnen verdienen: maar liefst 40 miljoen dollar! De regisseur werd ontslagen toen er nog zo'n twee weken aan opnames gemaakt moesten worden en hij werd vervangen door Dexter Fletcher. De film werd een groot succes en wist meer dan 800 miljoen dollar op te halen aan de wereldwijde box-office; mede hierdoor zou het goed kunnen dat Singer zijn bankrekening flink kan aanvullen.

Singer werd ontslagen omdat hij meerdere malen niet kwam opdagen en ook de nodige keren ruzie had met andere leden van de cast en crew. Normaalgesproken zou Singer dan ook niks meer krijgen, maar zijn contract was zo opgesteld dat hij, ondanks zijn ontslag, toch mee zou kunnen profiteren van het succes, mocht de film veel opbrengen. Hier is Fox het absoluut niet mee eens en zij proberen dan ook deze betaling niet door te laten gaan.

Het is niet de eerste keer dat Singer op een controversiële manier in het nieuws verschijnt; de laatste jaren werd hij meerdere keren aangeklaagd voor seksueel misbruik en afgelopen maand was dat weer het geval. Toch lijkt het erop dat Singer wel gewoon doorgaat met zijn film over Red Sonja, een personage uit de wereld rondom Conan de Barbaar.

nieuwslaatste nieuws

meest populair