Celebrity

Krijgt Bryan Singer monsterbedrag voor 'Bohemian Rapsody' ondanks ontslag?

Fox is het er niet mee eens en probeert eronderuit te komen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 12:25 in Celebrity
Bryan Singer mag dan wel ontslagen zijn tijdens de opnames van Bohemian Rhapsody, hij zou hier nog heel erg flink aan kunnen verdienen: maar liefst 40 miljoen dollar! De regisseur werd ontslagen toen er nog zo'n twee weken aan opnames gemaakt moesten worden en hij werd vervangen door Dexter Fletcher. De film werd een groot succes en wist meer dan 800 miljoen dollar op te halen aan de wereldwijde box-office; mede hierdoor zou het goed kunnen dat Singer zijn bankrekening flink kan aanvullen.

Singer werd ontslagen omdat hij meerdere malen niet kwam opdagen en ook de nodige keren ruzie had met andere leden van de cast en crew. Normaalgesproken zou Singer dan ook niks meer krijgen, maar zijn contract was zo opgesteld dat hij, ondanks zijn ontslag, toch mee zou kunnen profiteren van het succes, mocht de film veel opbrengen. Hier is Fox het absoluut niet mee eens en zij proberen dan ook deze betaling niet door te laten gaan.

Het is niet de eerste keer dat Singer op een controversiële manier in het nieuws verschijnt; de laatste jaren werd hij meerdere keren aangeklaagd voor seksueel misbruik en afgelopen maand was dat weer het geval. Toch lijkt het erop dat Singer wel gewoon doorgaat met zijn film over Red Sonja, een personage uit de wereld rondom Conan de Barbaar.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Singer heeft er gewoon recht op hij heeft niet voor niks gewerkt.

X-pool

Avatar

2 weken voor de opnames ontslagen en niet in het begin ofso. hij verdient gewoon dat geld tbh

Psycho-M

Avatar

Contract is contract.
Dat heeft Singer gewoon slim gedaan.

Artificialis

Avatar

Bryan Singer heeft het grootste gedeelte van deze film gemaakt. Natuurlijk hoort hij hiervoor betaald te krijgen. Al die praatjes over verkrachtingen gaan nergens over.

Sunspot

Avatar

Ik zie zowat overal dat Singer de regisseur is, ook opp IMDB.

Hij moet gewoon geld krijgen natuurlijk, of een slecht contract hebben, maar lijkt er niet op.

Sunspot

Avatar

@Psycho-M

Ja, maar die gast is al zolang top regisseur, denk dat hij wel mannejtes heeft wat die contracten betreft :).

nieuwslaatste nieuws

meest populair