Celebrity

'Chris Hemsworth bleef acteren om huis ouders af te kunnen betalen'

Hollywood zonder Hemsworth lijkt onvoorstelbaar, maar toch werd het ooit bijna werkelijkheid.

door FilmTotaal om 14:51 in Celebrity
Acteur Chris Hemsworth (Avengers: Infinity War, Men in Black: International) is inmiddels niet meer uit Hollywood weg te denken. Hoewel het hem niet altijd meezat, ging hij toch door met acteren om het huis van zijn ouders af te kunnen betalen, zo vertelt Hemsworth in de Australische versie van het blad Men's Health.

Chris Hemsworth (35) heeft inmiddels vele prachtige rollen op zijn naam staan en is een van de populairste acteurs in Hollywood. Tien jaar geleden was dat wel anders. Na zijn rol in Star Trek (2009) kwam hij namelijk - ondanks de vele audities die hij deed - nauwelijks meer aan de bak. Uiteindelijk kreeg hij een rol in The Cabin in the Woods en later volgde zijn grote doorbraak met Thor.

Niet stoppen
Hemsworth vertelt aan het mannenblad dat hij op het punt heeft gestaan om zijn acteercarrière in Amerika op te geven en terug te keren naar zijn thuisland Australië. Hij besloot echter door te gaan met acteren om zijn ouders te kunnen helpen. "Ik vroeg mijn vader ooit wanneer hij dacht zijn huis af te kunnen betalen en hij antwoordde me dat hij dat waarschijnlijk nooit zou kunnen", vertelt Hemsworth.

"Dat was voor mij de reden om door te gaan. Ik wilde het huis van mijn ouders kunnen afbetalen", aldus de filmster in Men's Health.

NieuwsFilm

meest populair