Algemeen

Is DC-film 'Birds of Prey' het begin van een nieuwe trilogie?

De superheldenfilm zou gevolgd moeten worden door Gotham City Sirens en een film waarin de Birds en de Sirens samen moeten werken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici om 09:41 in Algemeen
Het nieuws over de nieuwe lichting films van DC blijft gestaag binnenstromen. The Hollywood Reporter weet namelijk te melden dat Birds of Prey, met Margot Robbie wederom als Harley Quinn, wel eens het begin van een nieuwe filmtrilogie zou kunnen betekenen.

Zou Birds of Prey namelijk een succes blijken (en die kans is groot), dan zou de film wel eens de eerste in een 'thematische' trilogie kunnen zijn. Het eerder afgeblazen Gotham City Sirens zou als direct vervolg kunnen gelden, gevolgd door een film waarin de Birds en de Sirens samenwerken. Gisteren werd ook bekend dat James Gunn de regie van Suicide Squad 2 voor zijn rekening zal nemen. Of Harley Quinn ook in die film een aandeel heeft, is nog onbekend.

Als Gotham City Sirens het groene licht krijgt, dan zullen we in die film naar alle waarschijnlijkheid Poison Ivy en Catwoman, twee van de bekendste vijanden van Batman, terugzien.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) bereikt in februari 2020 de bioscopen. Cathy Yan regisseert.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

maak niet weer dezelfde fout.
hou het eerst bij 1 film.

rubikon

Avatar

Birds of Prey (and the fantabulous emancipation of one Harley Quinn). Een film die volledig lift op de verschijning van Margot Robbie als Harley Quinn. Ik vrees wederom het ergste, maar de eerste reacties op twitter zullen ongetwijfeld lovend zijn.

Goku32

Avatar

Ik vond de trailer niet veel boeien Eingelijk maar we zullen zien hoe dit gaat aflopen

nieuwslaatste nieuws

meest populair