Video

Super Bowl trailer 'Toy Story 4'!

Na het afsluitende Toy Story 3 toch een derde vervolg.

door Bram de Groot om 10:47 in Video
Er verschenen al flink wat Super Bowl spots en de laatste die is vrijgegeven is die voor Toy Story 4, de nieuwste Pixar animatiefilm van regisseur Josh Cooley. Check de speelse beelden hieronder!

De 30 seconden onthullen opnieuw de setting in het derde vervolg op Pixars eerste avondvullende animatiefilm uit 1995. Dit keer belanden Woody (Tom Hanks) en zijn vriendjes op een kermis en heel vreemd is dat niet, aangezien Andy in deel drie afscheid nam van zijn speelgoed. Naast Woody zie je in onderstaande spot en in de film ook (nieuwe) figuurtjes als Buzz Light Year (Tim Allen), Bo Peep (Annie Potts), Ducky (Keegan Michael-Key), Bunny (Jordan Peele) en Forky (Tony Hale).


Het succesvolle en op dat moment afsluitende vervolg Toy Story 3 uit 2010 was de eerste Pixar-film die boven het miljard uitkwam en was tot het verleden jaar verschenen Incredibles 2 ($1.242,8 miljoen) de hoogst scorende titel van de animatiedochter van Walt Disney. Naast Disney's Frozen 2 is het vierde Toy Story-deel de grootste animatierelease van 2019. Vanaf 26 juni draait Toy Story 4 in de Nederlandse bioscoopzalen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

De animatie ziet er prachtig uit. Het verhaal is voorlopig een mysterie, maar de naam “Toy Story” trekt sowieso volk, wat de trailer ook moge tonen.

Guyon2002

Avatar

"Naast Disney's Frozen 2 is het vierde Toy Story-deel de grootste animatierelease van 2019."

How To Train Your Dragon 3? Super goeie film

adofmirosch

Avatar

How to train your dragon was inderdaad een goeie film Smiley face

Bintzak

Avatar

Genoten van Toy-Story 3 kom maar met deel 4.

nieuwslaatste nieuws

meest populair