Keanu Reeves moest belangrijke rol in Marvel universum afwijzen

Keanu Reeves moest belangrijke rol in Marvel universum afwijzen

Een te druk schema kostte hem de rol...

Het is inmiddels wel bekend dat Ben Affleck niet terugkeert voor meer Batman films. Hierdoor wordt er veel gespeculeerd over wie het stokje overneemt. De studio en de regisseur willen gaan voor een jongere 'dark knight', maar dat weerhoudt fans er niet van andere namen te noemen zoals Keanu Reeves. Ook had het niet veel gescheeld of Reeves had een belangrijke rol gespeeld in een andere superheldenfilm, namelijk de aankomende Marvel film, Captain Marvel.

Reeves kreeg de rol aangeboden van Yon-Rogg, de alien adviseur en mentor van Brie Larson's Captain Marvel. Ondanks dat Reeves interesse had in de rol, kon hij deze niet accepteren vanwege het derde John Wick deel, Chapter 3 - Parabellum waar hij nog verplichtingen had. Meteen nadat hij de rol afgewezen had, ging Marvel achter Jude Law aan en dit met succes.

Toch zien veel Keanu Reeves fans dit als goed nieuws; de 54-jarige acteur staat vanwege het succes van John Wick weer volop in de spotlights en blijkbaar heeft hij dus ook interesse in het spelen van een superheld (zo werd hij ook al eerder genoemd als een mogelijke opvolger voor Hugh Jackman's Wolverine, al zou dit vanwege zijn leeftijd wel lastig zijn). Zouden jullie Reeves graag als een superheld zien, en zo ja, welke?



NieuwsFilm

meest populair