Celebrity

Keanu Reeves moest belangrijke rol in Marvel universum afwijzen

Een te druk schema kostte hem de rol...

door Wouter Drummen om 10:22 in Celebrity
Het is inmiddels wel bekend dat Ben Affleck niet terugkeert voor meer Batman films. Hierdoor wordt er veel gespeculeerd over wie het stokje overneemt. De studio en de regisseur willen gaan voor een jongere 'dark knight', maar dat weerhoudt fans er niet van andere namen te noemen zoals Keanu Reeves. Ook had het niet veel gescheeld of Reeves had een belangrijke rol gespeeld in een andere superheldenfilm, namelijk de aankomende Marvel film, Captain Marvel.

Reeves kreeg de rol aangeboden van Yon-Rogg, de alien adviseur en mentor van Brie Larson's Captain Marvel. Ondanks dat Reeves interesse had in de rol, kon hij deze niet accepteren vanwege het derde John Wick deel, Chapter 3 - Parabellum waar hij nog verplichtingen had. Meteen nadat hij de rol afgewezen had, ging Marvel achter Jude Law aan en dit met succes.

Toch zien veel Keanu Reeves fans dit als goed nieuws; de 54-jarige acteur staat vanwege het succes van John Wick weer volop in de spotlights en blijkbaar heeft hij dus ook interesse in het spelen van een superheld (zo werd hij ook al eerder genoemd als een mogelijke opvolger voor Hugh Jackman's Wolverine, al zou dit vanwege zijn leeftijd wel lastig zijn). Zouden jullie Reeves graag als een superheld zien, en zo ja, welke?

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Khalidmocro

Avatar

Of hij heeft al een rol als de nieuwe Avenger John Wick die Thanos verslaat.. als iemand hem aan kan dan is het John Wick wel.

Brein8998

Avatar

Ik zou Keanu graag als Wolverine zien.

Devenace

Avatar

Nope, Keanu is cringe as hell, behalve in the Matrix en in Street Kings waar ik hem goed op zijn plaats vind, liever geen Wolverine of iets.
Wolverine moet rebels zijn, Reeves en Jackman waren en zijn dat niet, daarom ook geen tot goede improvisatie.
Keanu is redelijk rauw, zou hem wel weer in een HEAT achtige film willen zien zoals Street Kings ook wel was.

Maac

Avatar

Hij is geweldig als John Wick en ik zie hem het liefst niets anders doen. Laatst Replicas zitten kijken en eerlijk gezegd moet Keanu Reeves het niet van zijn acteertalent hebben, dus laat hem maar lekker knallen.

Sand

Avatar

Blijft toch grappig dat hij al 54 is... ziet er nog altijd 30 uit :p immortal reeves!

Master Of Films

Avatar

Jude Law in een Marvel film, is toch een mooie deal Smiley face

Khalidmocro "Of hij heeft al een rol als de nieuwe Avenger John Wick die Thanos verslaat.. als iemand hem aan kan dan is het John Wick wel."
In de jaren 90 had je Theodore "Ted" Logan gezegd Smiley face Samen met William "Bill" S. Preston Esq. waren zij de helden Smiley face

En toevallig neemt Keanu Reeves afscheid van John Wick en keert hij terug naar de Bill & Ted universum (in 2020). Excellent!

Frietgezicht

Avatar

Zie hem graag eens als een badguy. Net als Tom Hanks. Een keer wat anders.

Acteren kan die amper. Beetje een houten plank met autistische trekjes. In Speed 2 : Cruise Control was die wel ok

Rich Art

Avatar

frietgezicht "...In Speed 2 : Cruise Control was die wel ok"

Probeer je hier een reactie uit te lokken of is Speed 2 niet goed bijgebleven? In het geval dat het 't eerste is: Bij deze. :P

bigmichiel

Avatar

Had liever gezien dat men de stekker uit John Wick 3 trok en dat hij in Captain Marvel zat. John Wick 1 was erg goed, John Wick 2 was een saaie 13 in een dozijn actie film. Alles wat de eerste zo goed maakte is er bij de 2e uitgehaald.

Frietgezicht

Avatar

@ Rich, haha had hem niet van jou verwacht :P

MisterPink

Avatar

Geen groot acteur die Reeves maar in The Matrix en John Wick is hij op zijn plaats. Er is ook een film met, meen ik, Sandra Bullock waar hij een nare redneck speelt. Ook prima te doen.

Maar Wolverine...nee.

Dan toch maar die zoon van Clint. Of verder gaan met Dafne Keen als X-23.

Rich Art

Avatar

@Frietgezicht: Ik twijfelde of je nou wel of niet serieus aan het posten was... Maar ik had het op zich kunnen weten. :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair