Opvallende poster 'Captain Marvel'!

Opvallende poster 'Captain Marvel'!

Nieuw Marvel-avontuur draait bijna in de bioscoop.

Marvel Studios heeft een nieuwe internationale poster vrijgegeven voor Captain Marvel. Het is de eerste MCU-film die aangevoerd wordt door een vrouwelijke heldin, maar zoals deze onesheet duidelijk maakt, is zij absoluut niet het enige personage dat we volgen.

Op de poster zien we namelijk dat Brie Larsons Captain Marvel vergezeld wordt door Samuel L. Jacksons Nick Fury en het personage van Jude Law, dat nog niet benoemd is door Marvel. Afgezien daarvan zien we onderin de poster nog een hele rits andere acteurs en actrices, die bijna allemaal personages spelen met wie Captain Marvel in de Starforce zit.

Bekijk de afbeelding
Hoge verwachtingen
De verwachtingen die aan deze nieuwe MCU-film klampen zijn hooggespannen. Momenteel gaan box office experts er vanuit dat de film het tweede beste openingsweekend van een MCU-film ooit beleeft. Hoe dan ook gaan velen er vanuit dat dit een goede Marvel-film wordt, mede door de intergalactische elementen en de sterrenkracht van Brie Larson als hoofdrolspeelster.

Captain Marvel zet ook meteen een deel van Avengers: Endgame op, waarin Brie Larsons personage het op moet nemen tegen Thanos (Josh Brolin). Vanaf 9 maart in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair