Taika Waititi wil 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' niet maken

Taika Waititi wil 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' niet maken

Dat voelt niet goed.

Mocht je erop gehoopt hebben, kunnen we je nu definitief teleurstellen. Taika Waititi is niet de nieuwe regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Waititi was na Thor: Ragnarok een van de kandidaten om James Gunn op te volgen, maar ziet dat zelf niet zitten.

Dat vertelde Waititi tijdens een panel van de Television Critics Association. Hij staat er wel voor open zijn goede gevoel voor humor weer naar het MCU te brengen, maar heeft niet zo'n zin om dat te doen met een franchise waar zo sterk iemand anders zijn stempel op zit, zoals bij de Guardians het geval is.

Liever niet
Tijdens het panel vertelde Waititi het volgende: "Voor mij zijn dat echt de films van James [Gunn]. Zoiets overnemen, waar zo sterk zijn stempel op zit, voelt wat ongemakkelijk. Het is alsof je iemand anders zijn huis binnenloopt en zegt van: hoi, ik ben je nieuwe pa en dit is hoe we voortaan boterhammen met pindakaas maken. "

Oftewel: het gaat niet gebeuren. Gek is dat niet, want Gunn zijn stijl is merkbaar in alle Guardians-films en zelfs in het dialoog van Avengers: Infinity War. Gunn bracht namelijk zijn stem naar de Guardians of the Galaxy in die film. Een opvolger vinden zal dan ook uiterst ingewikkeld zijn voor Marvel en Disney.

NieuwsFilm

meest populair