Algemeen

Rebecca Ferguson officieel terug voor meer 'Mission: Impossible'

Ze zal opnieuw te zien zijn als Ilsa Faust in delen 7 en 8.

door Zilko Tarici om 13:21 in Algemeen
Actrice Rebecca Ferguson maakte afgelopen week haar opwachting in de Britse talk-show Lorraine voor de promotie van de Britse fantasy-film The Kid Who Would Be King en werd door de presentator gevraagd of we haar ook gaan zien in de volgende Mission: Impossible(s). Ferguson antwoordde hierop met een volmondig 'ja'.

Fergusons personage Ilsa Faust werd geïntroduceerd in Mission: Impossible - Rogue Nation, het vijfde deel in de reeks, dat werd geregisseerd door Christopher McQuarrie. Daarna was ze natuurlijk ook te zien in het vorig jaar verschenen (en zeer succesvolle) zesde deel Mission: Impossible - Fallout.

De volgende twee films zullen achter elkaar gefilmd worden en de regie is wederom in handen van McQuarrie. Na Tom Cruise is Ferguson het tweede bevestigde terugkerende castlid. Simon Pegg en Ving Rhames zullen naar verwachting ook terugkeren. Onlangs waren er tevens geruchten dat Alec Baldwin en Henry Cavill in flashbacks te zien zullen zijn.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Mooie vrouw, goede actrice, geweldige films MI5 en MI6Alleen haar personage vind ik enigzins overbodig. Hoe ze in deel 5 iedere x door Lane vertrouwd wordt en in deel 6 ineens ook in de toiletruimte is....... mwa, maar nogmaals geweldige films.

Steve-O

Avatar

Goed nieuws. Erg goede actrice en een fantastische toevoeging aan de reeks.
Hopelijk brengen ze Paula Patton ook terug.

Goov25

Avatar

Van mij mag Paula Patton ook wel weer een keer terug komen ja, zou vreemd zijn als haar karakter opeens ander werk is gaan doen ofzo. Dit is iig goed nieuws! Goede actrice, mooie vrouw, leuke wisselwerking met Tom Cruise.

X-pool

Avatar

en Jeremy Renner?

Mav Damian

Avatar

Ha top nieuws! Ik vind haar ook een goed actrice en ben zeer naar haar in Dune.

Maac

Avatar

+1 Robbepost
Betrokken bij de betere films uit de MI-reeks, maar niet echt een spraakmakende rol.

Decepticon

Avatar

Imo ook erg goede actrice en erg mooie vrouw. Ook hele goede chemie met Tom Cruise op het scherm.
Goed nieuws dus.

Maar van mij mag Paula Patton ook wel terug komen, zou erg welkom zijn.
Maar Jeremy Renner ook wel.

NieuwsFilm

meest populair