Algemeen

Margot Robbie vermoedelijk niet in 'The Suicide Squad'

Het lijkt een echte reboot te worden.

door Bram de Groot om 12:55 in Algemeen
De website van Forbes zegt nieuwe details te hebben over The Suicide Squad van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn. De film lijkt een stevige reboot te gaan worden van de film uit 2016 en dat betekent onder meer dat er geen van de bestaande personages terugkeert.

Dit zou betekenen dat Margot Robbie's Harley Quinn, maar onder meer ook Will Smiths Deadshot, niet opnieuw de krachten bundelen. De reboot film van Gunn zou iedere mogelijke link met David Ayer's eerste film Suicide Squad willen voorkomen.

Het script van Gunn zou volgens de verslaggever van Forbes "een nieuwe benadering van het reeks zijn.". Recent werd The Suicide Squad aangekondigd voor 6 augustus 2021. Begin 2020 is Robbie wel als Quinn te zien in Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).

Eerder meldden we dat de aangekondigde Harley Quinn / Joker-film niet meer gemaakt zal worden en ook Ayer's Gotham City Sirens zou van de baan zijn.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

o..

Ang3l

Avatar

Dat een film van 2016 nu al gereboot moet worden, geeft al de kwaliteit aan van die eerste film.... Oei.

Wilskracht

Avatar

Wat is dit voor troep? Een nieuwe Suicide Squad, terwijl ze nog bezig zijn met de oude Squad? Kunnen ze niet iets anders verzinnen. Geef James Gunn een andere heldenfilm om te maken. Green Arrow ofzo

ThysRomani

Avatar

denk dat het goed is. ze zeggen eigenlijk tegen de wereld: excuses, let's forget this one.

mofo83

Avatar

@Wilskracht

Suicide Squad is een stuk interessanter materiaal dan Arrow. Ze hebben nog een hele bak met slechteriken om uit te putten. Ayer (of de studio) heeft nou eenmaal een missertje gemaakt....

Master Of Films

Avatar

Whut! Komt Blauwe Will Smith niet meer terug. Of heeft hij al een contract getekend voor Aladdin 2: The Return of Jafar & Aladdin 3: Aladdin and the King of Thieves.

Wilskracht

Avatar

@mofo83

Dan moeten ze niet doorgaan met Harley Quinn. Het wordt wel een rommeltje zo

eltorro

Avatar

Toch wel jammer eigenlijk, ik vond SS een leuke film en Deadshot en Harley Quinn een goede combo. Maar goed, Gunn is wel een goede filmmaker die nog niet heeft teleurgesteld, dus ik kijk er naar uit.

Gundam088

Avatar

Beter een vervolg maken met nieuwe personages. En bij opening film dat alle voorgaande personages gesneuveld zijn tijdens diverse missies en nu op zoek zijn naar nieuwe team vanwege nieuwe bedreiging.

nieuwslaatste nieuws

meest populair