Celebrity

'Olivia Munn twijfelt over gesprek na rel zedendelinquent'

Ze wilde geen scène delen met de geregistreerde zedendelinquent Steven Wilder Striegel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 12:55 in Celebrity
Hollywoodster Olivia Munn (X-Men: Apocalypse, The LEGO Ninjago Movie) weet nog niet zeker of zij op de uitnodiging van regisseur Shane Black ingaat om te praten over de geschrapte scène die zij heeft opgenomen met een zedendelinquent voor zijn film The Predator. Het onderwerp blijkt nog steeds gevoelig te liggen.

In augustus vorig jaar ontstond er nogal wat ophef rondom The Predator toen aan het licht kwam dat acteur Steven Wilder Striegel, een goede vriend van regisseur Shane Black die een scène deelde met Olivia Munn in de film, een veroordeeld zedendelinquent is. Striegel probeerde ooit een veertienjarig meisje te overtuigen seks met hem te hebben. Munn eiste dat filmstudio Fox de desbetreffende scène zou wegknippen en kreeg haar zin.

Wel of geen gesprek
Black heeft eerder al meermaals zijn excuses aangeboden, maar de twee hebben schijnbaar nog geen gesprek gehad over het voorval, zo vertelt Munn tijdens een persmoment voor haar nieuwe televisieserie The Rook. Black schijnt wel een boodschap voor Munn te hebben achtergelaten bij haar publicist. "Hij wil graag met me praten, vertelt ze. "Ik ben nu aan zet, maar er is veel gebeurd, dus ik moet daar nog even over nadenken".

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MikeyMo

Avatar

Jeetje, je kan ook overdrijven...

nieuwslaatste nieuws

meest populair