Algemeen

Eerste foto 'Jumanji 3'!

The Rock gaat weer foto's delen.

door Bram de Groot om 14:31 in Algemeen
Jumanji: Welcome to the Jungle was zo'n jaar geleden een enorm succes door bijna $1 miljard op te halen. Nu draaien de camera's voor het vervolg, zeg maar Jumanji 3 of Jumanji: Welcome to the Jungle 2. Uiteraard is Dwayne Johnson weer te zien en net als bij zo'n beetje al zijn andere films lijkt hij de fans via Instagram te betrekken bij de opnames.

The Rock heeft namelijk - in het kader van Valentijnsdag - een eerste foto's onthuld vanaf de set, met misschien wel een eerste shot uit de film. Op de foto zien we in ieder geval het Jumanji-videospel dat in het eerste deel de rol van het bordspel overnam. Het lijkt erop dat onder de cartridge een kapotte console ligt.


Naast The Rocks Dr. Smolder Bravestone keren ook Jack Black (Professor Shelly Oberon), Karen Gillan (Ruby Roundhouse), Kevin Hart (Franklin "Moose" Finbar), Nick Jonas (Alex) en de vier jonge acteurs terug. Nieuwe rollen zijn voor onder meer Awkwafina, Danny DeVito en Danny Glover.

Het is opnieuw regisseur Jake Kasdan die de film regisseert en de verschijningsdatum staat vast op 19 december. Een dag eerder verschijnt Star Wars: Episode IX.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ik had juist gehoopt op een mooie foto van Karen Gillan.

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Gewaagd, zo tijdens SW, wat toch ook een film is waar gezinnen naar toe gaan.

John Wayne

Avatar

De laatste Jumanji nam het op tegen The Last Jedi en kwam er uiteindelijk, omdat Jumanji de langere adem had, heel goed uit.

Goku32

Avatar

Dit is deel 2 van de game in de film. wie is de eind baas in dit deel the King ping of zo. Deze sla ik over

Decepticon

Avatar

Ze zijn iig niet bang meer, doe nogmaals maar tegenover Star Wars, no sweat voor Jumanji. :D

Ik zal er niet voor naar de bios gaan, maar ga hem zeker thuis een keer kijken, de vorige was ik aangenaam door verrast, hele leuke film.

starbass

Avatar

Deel 3 al? Pas je nummering eens aan FT!

Als je de orginele mee wil tellen, tel dan ook Zaltura mee :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair