Algemeen

'Amazing Spider-Man'-regisseur ingehuurd voor live-action remake 'Your Name'

Marc Webb zal de succesvolle Japanse anime in de remake voorzien van een westers sausje.

door Zilko Tarici om 18:55 in Algemeen
Deadline weet vandaag te melden dat Marc Webb ((500) Days of Summer, The Amazing Spider-Man 2) is ingehuurd voor de regie van de live-action remake van Japanse anime-hit Your Name.. Paramount Pictures en Bad Robot dragen zorg voor de productie van de film. Het Japanse Toho Co. Ltd. deed dit voor de oorspronkelijke animatiefilm.

In deze verwesterde versie zien we hoe een jonge vrouw van Indiaanse afkomst en een jongeman uit Chicago erachter komen dat ze op magische wijze van lichaam kunnen wisselen. Als een enorme ramp hun levens en leefomgeving bedreigt, trekken ze er samen op uit om de wereld te redden.

J.J. Abrams' en Lindsey Weber zullen Your Name produceren voor Bad Robot. De Oscargenomineerde scenarist Eric Heisserer (Arrival) zorgt op zijn beurt voor het script.

Your Name geldt inmiddels als de wereldwijd financieel meest succesvolle anime-film, met een opbrengst van 355 miljoen dollar (waarvan 303 miljoen in Japan werd binnengeharkt). Het is nog onbekend wanneer de remake de bioscopen moet bereiken.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThEnd

Avatar

Kimi no Na wa was awesome, ben wel benieuwd.

adofmirosch

Avatar

De anime was echt geweldig!

nieuwslaatste nieuws

meest populair